Izabel Goulart, noua cucerire a lui Neymar?

Share

Rl online 0 comentarii

21.07.2020 - 22:56

După ce i-a furat iubita celebrului interpret columbian Maluma, Neymar este gata să dea o nouă lovitură pe plan sentimental și vrea să repete schema și cu logodnica unui fost coleg de la PSG.

Cunoscut pentru viața sa extrasportivă foarte agitată, superstarul brazilian al celor de la PSG se află în centrul unui nou scandal. Potrivit presei din Italia, Neymar intenționează să îi „sufle” logodnica și lui Kevin Trapp, fostul său coechipier de la Paris, transferat între timp la formația germană Eintracht Frankfurt.

Trapp formează un cuplu, încă din 2015, cu modelul Izabel Goulart, iar neamțul se pare ca ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa braziliancă. Cu toate acestea, presa de scandal speculează că Izabel ar fi căzut sub vrăjile „magicianului” Neymar, care dovedește că este priceput la jonglerii și în afara terenului de joc.

Cei doi au fost văzuți împreună în St. Louis, chiar înainte de startul pandemiei de coronavirus, iar toate zvonurile sunt alimentate de faptul că modelul brazilian și portarul german nu au petrecut împreună carantina.

În vârstă de 35 de ani, Izabel Goulart este unul dintre cele mai cunoscute modele. De-a lungul timpului, și-a încântat admiratorii cu pictoriale pentru Victoria's Secret, Armani sau revista Sports Illustrated. Frumoasa șatenă are succes și pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 4,6 milioane de oameni.

Comentarii