Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața din India: „Nu este ușor”

Iulia Vântur locuiește de peste 6 ani în India și tot de atâta timp se iubește cu actorul de la Bollywood, Salman Khan.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

13.05.2021 - 13:48

Deși avea o carieră în plină ascensiune în România, fosta prezentatoare de la Pro TV a hotărât să părăsească țara natală pentru un viitor mai bun. Lucru pe care l-a și reușit! Iulia Vântur și-a construit în India o carieră în muzică și film pentru care este extrem de apreciată.

La începutul acestei săptămâni frumoasa vedetă a revenit în România și, în cadrul unui interviu la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, a povestit despre situația dramatică a țării în care locuiește:

„E dramatic ce se întâmplă acum în India. Situația se îmbunătățește totuși. Au intrat în lockdown, au venit ajutoare chiar și din România. Săptămâna trecută am vorbit cu o prietenă care era în spital. Nu putea să respire, e dureroasă imaginea. Am și prieteni care au trecut în neființă. Mie mi-a fost teamă când am auzit de puterea virusului. Al doilea val ne-a luat pe nepregătite”, a declarat Iulia Vântur.

Deși foarte mulți ar crede că Iulia Vântur și-a propus să aibă o carieră în India, vedeta a lămurit acest aspect și a mărturisit că nu a avut un plan legat de asta. De asemenea, a povestit că a întâmpinat și momente dificile, însă dorindu-și foarte mult să ajungă acolo, a reușit să le facă față.

„Cred că muzica m-a ales pe mine în India. Nu mi-am propus de astăzi înainte mă apuc de cântat în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânți chiar dacă nu ai făcut asta de mic copil. Am făcut ore de canto în fiecare zi, pentru că primeam din ce în ce mai multe propuneri să cânt diverse piese și am început să mă pregătesc în fiecare zi. Mi-a fost greu. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mă am pe mine și asta este lecția vieții mele. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți și de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Nu e simplu deloc. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am luat-o cu bună știință”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Citește totul despre:

Comentarii