15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleIubitul Danielei Crudu a mers peste vedetă la spital

Iubitul Danielei Crudu a mers peste vedetă la spital

Iubitul croat al Danielei Crudu a fost la spital imediat după ce aceasta a ajuns acolo bătută chiar de el. Acesta a încercat să intre în salon la ea, dar nu a fost lăsat de către cadrele medicale.

Se pare că bărbatul voia să se intereseze de starea de sănătate pe care are acum Daniela Crudu, după ce medicii au declarat că aceasta a suferit un traumatism cranio-facial, o entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând operație.

Bărbatul a dorit să intre în salonul brunetei însă nu a fost lăsat, lucru care l-a enervat teribil.

Croatul a avut remuşcări sau chiar se temea ca fapta sa josnică să nu se transforme într-un dosar penal pentru tentativă de omor. După o ultimă încercare de a intra în salon la Daniela Crudu, neruşită, iubitul croat a plecat nervos din spital şi s-a îndreptat către casa acesteia.

 

Iubitul croat a părăsit casa Danielei Crudu

Bărbatul a fost dat afară din casa vedetei, astfel că și-a luat lucrurile pe care le avea la Daniela. În acest timp a apărut Ana, sora Danielei Crudu, care a discutat cu el. Ana era însoţită de partenerul ei. Pentru că a fost emis un ordin de restricţie, iubitul croat şi-a luat hainele în prezenţa oamenilor legii.

 

 

Tatăl Danielei Crudu o ajută pe vedetă

În prezent Daniela se află în locuința tatălui ei, care are deosebită grijă ca să nu-i lipseasă nimic.Tatăl vedetei este foarte afectat de bătaia primită de fiica lui și încearcă să o ajute să se refacă cât mai repede. Sora Danielei a povestit că loviturile aplicate nu au fost la nivelul corpului, ci la nivelul feței, având ochiul și nasul umflate și vinete, fără fisură craniană.

Cele mai citite

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă