5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleÎți petreci zilele de iarnă la munte? 3 tipuri de încălțări în...

Îți petreci zilele de iarnă la munte? 3 tipuri de încălțări în trend pe care le poți lua cu tine!

 Tendințele se schimbă în fiecare sezon, însă, dacă ai ales să-ți petreci zilele de weekend într-o stațiune montană în acest an, există câteva tipuri de încălțăminte perfecte pentru această destinație, care nu se demodează niciodată.

Totodată, alegerea încălțămintei potrivite nu este singurul aspect pe care femeile îl iau în considerare – este musai ca acestea să se potrivească la orice ținută, fie de zi, fie de seară. Concediul la munte nu ar trebui să fie asociat doar cu pantofi comozi și haine groase, ci și cu ținute fashion complete, iar pe onefashionroom.ro poți găsi numeroase modele de încălțări pentru sezonul rece care bifează și calitatea, și un design modern, original, în tendințe.

Iată, așadar, recomandările specialiștilor fashion în materie de încălțări pentru o stațiune montană din care poți alege ceea ce îți place!

Ghete
Ghetele, în special cele mai sus de gleznă, sunt la modă de mulți ani încoace și nu dau semne că s-ar demoda prea curând. S-a creat o adevărată isterie în rândul femeilor în ceea ce privește acest tip de încălțări pentru sezonul rece și, probabil, nu există nicio doamnă sau domnișoară care să nu aibă acasă cel puțin o pereche. 

De ce? Pentru că vin în numeroase modele și culori, îmblănite sau nu, sunt de calitate, comode și pot fi purtate atât la blugi ori pantaloni de stofă, cât și la fuste și rochii. Ghetele sunt extrem de versatile, ceea ce le face să fie perfecte pentru a fi purtate atât la locul de muncă, mall, ieșiri cu prietenii, cât și la ocazii speciale, festivaluri, concerte, etc. Practic, pot fi purtate oriunde și în orice situație, iar stațiunile montane nu fac excepție!

Cizme
Cizmele sunt un alt articol de încălțăminte ce nu se demodează niciodată și care nu ar trebui să-ți lipsească din bagaj dacă îți petreci sărbătorile la munte. Este recomandat să iei în considerare la modul serios temperaturile scăzute, motiv pentru care ar trebui să-ți protejezi picioarele în mod adecvat. 

Poți opta pentru unele lungi (până la genunchi sau peste) ori unele scurte (care să-ți protejeze doar gleznele), din piele sau chiar din cauciuc – indiferent de tipul de cizme care este pe gustul tău, important este ca acestea să fie comode, impermeabile și călduroase. Din punct de vedere fashion, în fiecare an apar zeci de modele în trend care să mulțumească toate gusturile, așadar, cu siguranță, perechile perfecte pentru tine încă te așteaptă – trebuie doar să le descoperi!

Botine
Botinele sunt, de asemenea, potrivite pentru o vacanță la munte, deși cele cu toc relativ subțire ar fi de evitat la plimbările prin zăpadă. Totuși, dacă vrei să pui în bagaj atât botine cu toc subțire, cât și cu platformă sau toc gros, poți alege momentul potrivit din zi și din seară în care să le porți. 

Spre exemplu, botinele cu platformă sunt potrivite pentru zăpadă, cele cu toc gros stabil merg de minune la plimbările prin stațiune, în timp ce modelele cu toc subțire, mai elegante, sunt perfecte pentru petrecerea de Crăciun, Revelion ori alte evenimente.

În concluzie, poți fi la modă indiferent de condițiile meteo și destinația aleasă pentru vacanța de iarnă – faptul că vei merge într-o stațiune montană alături de familie sau prieteni nu ar trebui să fie un motiv de a lăsa acasă încălțările chic, dacă știi când și cum să le porți.

 

 

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă