9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎţi doreşti un look impecabil? Afla cum alegi geanta perfectă pentru orice...

Îţi doreşti un look impecabil? Afla cum alegi geanta perfectă pentru orice ocazie!

O geantă este un accesoriu pe care nicio femeie nu trebuie să îl treacă cu vederea iar alegerea acestui element vestimentar trebuie abordată cu toată grija și atenția. Geanta trebuie să fie convenabilă și practică dar în același timp potrivită pentru orice ținută, stil și culoare. Prin urmare, este important să găsești acea geantă care să se potrivească armonios cu stilul tău. Poți face acest lucru căutând relaxată genți damă online!

Opțiunea cea mai versatilă este o geantă de dimensiuni medii cu mânere scurte, practică și elegantă. Dacă dorești un look impecabil, acest accesoriu trebuie purtat în mână sau pe braț, astfel încât să ofere starea și succesul imaginii tale.

Elegantă, fără accesorii inutile

Geanta trebuie să fie simplă și elegantă, fără detalii decorative inutile, de dimensiuni potrivite, cu mânere scurte. Pentru un look impecabil culoarea genții trebuie să fie în armonie cu culorile hainelor pe care le porți și în general cu vestimentația din dulap. Este mai bine să alegi pentru geantă nuanțe multicolor, cu condiția ca acestea să facă parte din paleta ta de culori. 

Pentru sezonul cald, sunt potrivite culorile alb, bej, gri deschis, iar pentru sezonul rece sunt potrivite tonurile de maro, gri închis, negru. Nu uita că geanta potrivită pentru un look deosebit nu trebuie să fie cu o abundență de elemente decorative. Un model simplu și concis se potrivește perfect oricărui dulap și este potrivită pentru orice ocazie. Cea de-a doua versiune pe care o poți alege cu ușurință este o culoare mai strălucitoare, care poate deveni un accent al imaginii tale. Geanta pentru iarnă este mai potrivită în nuanțe închise, iar pentru vara în nuanțe luminoase.

Culoare diferită de cea a pantofilor

Nu este primul sezon în care stiliştii insistă ca nu este cu adevărat relevant ca geanta să se potrivească cu nuanța pantofilor. O opțiune excelentă ar fi combinarea culorii genții cu unele dintre culorile vestimentației.

Chiar dacă decizi să porți o geantă în aceeași nuanță cu cea a pantofilor, atunci te poți juca cu textura materialelor. O rochie de mătase poate avea nuanțe în tonul pantofilor, iar versiunea genții trebuie să fie cea  lucioasă combinată cu nuanța mată a pantofilor. Un astfel de experiment este potrivit pentru compilarea unei imagini monocrome. Este bine să ai în dulap și o geantă care s-a menținut la modă timp de mai multe sezoane, pe o curea lungă. Este ideală pentru cumpărături, excursii etc. Iar pentru rochia de seară, ideal ar fi portofelul genții care are forma unui clatch.

 

Daca preferi rucsacul, fii în ton cu moda!

Orice accesoriu, inclusiv un rucsac, trebuie să fie întotdeauna în stare perfectă. Atunci când alegi o geantă trebuie să acorzi atenție și lungimii și formei acesteia. Acest accesoriu trebuie ales în contrast cu zonele cu probleme. De exemplu, dacă ești proprietara unor forme magnifice și a unei înălțimi impozante, este logic ca geanta din mâna ta să sublinieze în continuare soliditatea corpului. În acest caz, o geantă cu dimensiuni medii sau puțin mai mari decât cele medii, având forme geometrice stricte, se va potrivi mai armonios cu imaginea, dând un look impecabil. 

O atenție deosebită trebuie acordată genților tip sac sau genților rucsac, dacă vorbim despre stiluri practice. Acestea te vor ajuta să adăugi puțină tinerețe și prospețime imaginii tale.

Astfel de modele vor ajuta la crearea unui look impecabil dacă sunt purtați la o vestimentație adecvată. Gențile în trend vor fi cele care copiază complet textura și culoarea hainelor tale, ca și cum ar fi cusute din același material. 

Gențile care seamănă cu un dosar sunt excelente pentru cele care se ocupă în mod constant de documente și care poartă un laptop cu ele. Astfel de modele sunt în prezent în tendință și vor ajuta la crearea unei imagini de birou care să nu fie plictisitoare. Cele care doresc combinații de culori interesante și diverse, trebuie să se orienteze către gențile de mână combinate în diferite culori. 

Cum să alegi geanta perfectă pentru un look impecabil

Prima caracteristică a fost deja spusă și anume, culoarea să se potrivească cu garderoba ta. Gențile cu franjuri sunt foarte relevante în acest sezon, dar numai dacă ai la ce să le porți.

Evită luciul ieftin și accesoriile din metal lipsite gust și care își pierd aspectul original destul de repede. Dacă bugetul tău este limitat sau din anumite motiv nu îți poți permite să cumperi o geantă din piele originală, acordă o atenție specială alegerii unui produs din piele artificială de calitate sau materiale textile.

Nu purta falsuri și copii de genți ale caselor de modă celebre. De regulă, o astfel de geantă este lucrată prost, ceea ce nu atrage admirația și mai mult decât atât, arată ridicol. Este mai bine să alegi produsele unui producător necunoscut, concentrându-te asupra aspectului produsului.

Acordă atenție garniturii și modului în care sunt cusute mânerele. Căptușeala nu trebuie să fie subțire, pentru a nu împiedica închiderea. Cureaua de umăr sau mânerul scurt trebuie să fie cusute sau atașate ferm. Culoarea lor trebuie să fie de asemenea practică și încuietoare funcțională. 

Gențile clasice elegante vor fi întotdeauna la modă. Opțiunea câștigătoare este simplitatea și concisitatea, precum și culorile alese în mod corespunzător. Dacă alegi acest accesoriu cu toată importanța, vei arăta întotdeauna armonios și elegant.

 
Dimensiunea și culoarea contează

Gențile care sunt purtate la nivelul șoldurilor trebuie să se potrivească cu volumul corpului. Geanta de mărime mică exagerează volumele, prin urmare, urmărește proporțiile și urmează regulile. Dacă ai o statură minionă este bine să alegi aceleași genți de mână dar de dimensiuni mici; nu trebuie să umbli cu o geantă care arată mai mare decât tine. Mărimea genții trebuie să fie în concordanță cu dimensiunea și înălțimea ta.

Cea mai potrivită culoare a genților universale este gri sau combinații de gri-maro, bej și albastru iar ca alternativă pentru negru, vișiniu. Alege nuanța potrivită și atunci geanta îți va susține lookul perfect.

Dacă îți dorești o geantă de damă elegantă, tot ce ai de făcut este să intri pe Jolize.ro!

 

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

România, pe ultimul loc din UE când vine vorba de vaccinare împotriva HPV

România nu stă deloc bine la capitolul vaccinare împotriva HPV. Potrivit standardelor impuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), țara noastră va avea nevoie...
Ultima oră
Pe aceeași temă