Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IPJ Ilfov: 100 de poliţişti acţionează pe perioada Festivalului Summer Well

Un număr de 100 de poliţişti acţionează, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în zona de desfăşurare a festivalului Summer Well, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2018 - 19:07

Potrivit sursei citate, poliţiştii monitorizează traficul rutier şi sunt prezenţi pe tronsoanele de afluire şi defluire către locul de desfăşurare a evenimentului. De asemenea, oamenii legii desfăşoară acţiuni şi patrulează în zonă, pentru prevenirea incidentelor şi pentru intervenţia promptă, acolo unde va fi nevoie.

IPJ Ilfov anunţă că vor fi efectuate controale, împreună cu celelalte instituţii abilitate, pentru verificarea respectării legislaţiei de către agenţii economici şi societatea de pază angrenată în activitate.

Poliţiştii ilfoveni recomandă participanţilor la festival să aibă grijă de bunurile personale, să nu răspundă provocărilor şi să sesizeze Poliţia sau celelalte forţe de ordine, dacă sunt martorii sau victimele unei fapte cu caracter antisocial.

Pe lângă poliţiştii din dispozitivul curent, vor fi asigurate rezerve de intervenţie, în funcţie de evoluţia situaţiei operative.

În comunicatul IPJ Ilfov se precizează că la Festivalul Summer Well 2018, desfăşurat în incinta domeniului Ştirbei-Buftea în perioada 10-12 august, se estimează participarea a aproximativ 20.000 de persoane, pe toată perioada evenimentului.

Comentarii

loading...