11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleIPJ Ilfov: 100 de poliţişti acţionează pe perioada Festivalului Summer Well

IPJ Ilfov: 100 de poliţişti acţionează pe perioada Festivalului Summer Well

Potrivit sursei citate, poliţiştii monitorizează traficul rutier şi sunt prezenţi pe tronsoanele de afluire şi defluire către locul de desfăşurare a evenimentului. De asemenea, oamenii legii desfăşoară acţiuni şi patrulează în zonă, pentru prevenirea incidentelor şi pentru intervenţia promptă, acolo unde va fi nevoie.

IPJ Ilfov anunţă că vor fi efectuate controale, împreună cu celelalte instituţii abilitate, pentru verificarea respectării legislaţiei de către agenţii economici şi societatea de pază angrenată în activitate.

Poliţiştii ilfoveni recomandă participanţilor la festival să aibă grijă de bunurile personale, să nu răspundă provocărilor şi să sesizeze Poliţia sau celelalte forţe de ordine, dacă sunt martorii sau victimele unei fapte cu caracter antisocial.

Pe lângă poliţiştii din dispozitivul curent, vor fi asigurate rezerve de intervenţie, în funcţie de evoluţia situaţiei operative.

În comunicatul IPJ Ilfov se precizează că la Festivalul Summer Well 2018, desfăşurat în incinta domeniului Ştirbei-Buftea în perioada 10-12 august, se estimează participarea a aproximativ 20.000 de persoane, pe toată perioada evenimentului.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă