1.2 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeLifestyleIorgulescu reamintește de eșecul României, în fața Irlandei de Nord, din 1986

Iorgulescu reamintește de eșecul României, în fața Irlandei de Nord, din 1986

Meciul României cu Irlanda de Nord, de vineri seară, din cadrul preliminariilor Euro 2016, este văzut ca unul dificil de către președintele LPF, Gino Iorgulescu. Șeful LPF reamintește de eșecul suferit de tricolori în 1985, în fața selecționatei din aceeași țară.

"Pentru vineri seară, îmi doresc ca România să nu primească gol. Dacă va reuși să marcheze în aceste condiții, va fi perfect în perspectiva calificării la Euro. Îmi doresc, de asemenea, ca România de astăzi să fie ocolită de ghinionul pe care l-am avut noi în urmă cu 29 de ani, tot împotriva Irlandei de Nord. Norocul se poate și întoarce", a declarat Gino Iorgulescu, potrivit Mediafax.

Drumul României la CM 1986 a fost blocat de către Irlanda de Nord, care de atunci nu s-a mai calificat la niciun turneu final.

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal atrage atenţia asupra faptului că echipele româneşti au avut întotdeaua întâlniri dificile cu cele britanice, din cauza diferenţei de forţă.

"Îmi doresc foarte mult ca naționala noastră să evolueze bine în partida cu Irlanda de Nord, e foarte important să obțină un rezultat bun din întâlnirea cu cel mai puternic adversar din grupa de calificare pentru Euro 2016. Pentru echipele românești au fost întotdeauna dificile întâlnirile cu cele provenind din fotbalul anglo-saxon, din cauza diferenței de forță. Nouă ne-au convenit mai mult meciurile cu echipele care practică un stil latin, apropiat de al nostru", a adăugat Iorgulescu.

Partida România – Irlanda de Nord, din etapa a patra a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Cele mai citite
00:00:34

Fostul președinte american Jimmy Carter participă la un memorial pentru regretata sa soție

Fostul președinte al Statelor Unite Jimmy Carter, care se află în îngrijire la domiciliu, a participat marți (28 noiembrie) la o slujbă de pomenire...

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Analiză: Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii, după modificările codului fiscal

Informația că Pilonul II a devenit opțional până în 2028, pentru IT-iști, conform Legii 296/2023, a creat mari confuzii în rândul angajaților din industrie....
Ultima oră
Pe aceeași temă