24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleIordănescu schimbă tactica: "Iohannis e bine primit la meciul cu Danemarca"

Iordănescu schimbă tactica: „Iohannis e bine primit la meciul cu Danemarca”

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat că dacă noul președinte, ales, al României, Klaus Iohannis, vrea să vină la meciul cu Danemarca atunci el este bine venit. Discursul lui Iordănescu s-a schimbat radical, asta după ce în campanie l-a susținut pe Ponta.

Întrebat dacă îl invită pe Iohannis la meciul cu Danemarca, Iordănescu a spus că fotbalul nu trebuie amestecat cu politica. "Suntem aici să-i facem fericiţi pe toţi românii. Echipa naţională este a tuturor şi noi avem obligaţia să le aducem bucurie. Dar dacă îi face plăcere (n.r. lui Iohannis), cu dragă inimă, e bine primit în orice moment. Oricine ar fi câştigat îi lansam această invitaţie de a veni la meci. De altfel, noi ieri am participat la vot, ne-am îndeplinit această obligaţie, acest drept din constituţie. În rest, noi avem nevoie să fie alături de noi cei care iubesc fotbalul. Iar noi avem obligaţia de a-i face să ne iubească", a declarat selecționerul.

Iordănescu l-a susținut în campania electorală pe Victor Ponta, candidatul PSD. Premierul a postat, pe Facebook, cu o zi înainte de al doilea tur al alegerilor, un afiș cu imaginea selecționerului și un mesaj de susținere din partea acestuia. (FOTO de mai sus)

Naţionala României va întâlni Danemarca, într-un meci amical, marţi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale. Victor Ponta a pierdut alegerile, după ce a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, potrivit BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă