11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleINTERVIU. Cătălina și Robert, totul despre cum pasiunea devine meserie

INTERVIU. Cătălina și Robert, totul despre cum pasiunea devine meserie

Cătălina, Robert, spuneți-ne câte ceva despre voi. Cum v-ați cunoscut, cum ați descoperit câte pasiuni comune aveți?

Povestea noastra este una amuzantă. Noi ne știam de 11 ani de zile, Robert fiind prietenul cel mai bun al fratelui meu. Niciodată nu a fost ceva între noi deoarece eu nu prea ieșeam cu grupul lor, însă dupa 11 ani, chiar la nunta fratelui meu s-a întâmplat acel ”je ne sais qoui”. Amândoi eram ieșiți dintr-o relație si eram de un an și ceva singuri. Robert mă remarcase încă de pe zi, de când toți prietenii fratelui meu veniseră acasă la noi (pentru a-l duce acasă la mireasă, știți voi tradițiile noastre 😂). Apoi la nuntă am început să dansăm toată noaptea și am rămas ultimii invitați de acolo. Rămăsesem foarte multe ore de vorba la masă și nu ne dădusem seama cât de repede a trecut timpul. 

Apoi a fost un moment amuzant… parinții mei l-au dus acasă. Haha. De atunci, am început sa vorbim zilnic. Inițial niciunul dintre noi nu iși dorea ceva serios, era complicat, deoarece Robert este cel mai bun prieten al fratelui meu și nu știam cum va reacționa toată lumea. Am continuat să vorbim, ieșeam foarte mult si stăteam până la 3-4 dimineața de vorbă. Apoi treptat, am început să realizăm cât de multe lucruri avem în comun si deși ne știam de atâția ani, niciunul dintre noi nu se gândea vreodată ca suntem atât de potriviți unul pentru altul. Chiar putem spune că a fost dragoste la primă vedere, dar dupa 11 ani. Așa a trebuit să se întâmple. Să ne “cunoaștem” când amândoi eram pregătiți și în același punct al vieții.

Vă mai amintiți care a fost prima voastră călătorie împreună? Ce v-a făcut atunci să realizați că este un domeniu în care merită să investiți mai mult?

Da, a fost chiar la o lună după ce am început să ieșim. Robert s-a gândit să mergem la Paris de ziua mea și tot atunci mi-a și zis că și-ar dori să oficializăm și relația și “să nu ne mai ascundem”. A fost de departe cea mai frumoasa vacanță. Credem că am fost cel mai clișeic cuplu din Paris. Vibram de fericire și de iubire. Eram ca doi adolescenți. Chiar râdeam și noi de noi pentru că acea călătorie ne-a făcut să realizăm că noi doi împreună suntem perfecți. Avem aceleași gusturi, iubim plimbările lungi, vorbim ore în șir ca cei mai buni prieteni. Știam de la început că amândoi suntem pasionați de călătorit. Înainte să fim împreună călătoream amândoi foarte mult. Dar ce nu știam era că noi doi, în vacanțe, suntem la fel. Ne place să ne plimbăm zeci de kilometri pe jos, să luăm la picior orașul, să descoperim locuri noi, peisaje superbe, să cunoaștem cultura tuturor orașelor pe care le vizităm, pauzele dese la micile terăsuci pentru un pahar de vin și o cafea aromata si, evident, plăcerea de a face poze. Femeile, în general, sunt supărate când merg cu iubitul în vacanțe că nu se pricepe să facă poze, dar Robert face niște poze geniale. Haha. Așadar, dupa Paris, Robert a venit cu ideea să începem acest proiect, deoarece considera că le avem pe toate. Și așa a fost.

 


Aveți poze spectaculoase din vacanțe și ați început deja să vă creați o comunitate în mediul online. Cât de greu/frumos este să creezi conținut pe această nișă a călătoriilor?

Oh, nu a fost ușor deloc. În primul rând, în fiecare vacanță avem nelipstul trepied, drona si aparatul foto. Problema e că de multe ori, neavând mașină închiriată, trebuie să ne plimbăm cu ele în mână sau ghiozdan. Apoi o altă problemă intervine atunci când ne căutăm cadrul perfect. Mereu sunt oameni în jur. Încercăm să îi scoatem din cadru cum putem, să îi evităm pentru ca poza să iasă cât mai frumoasă. Încercăm să ne bucurăm și de vacanță, dar uneori e complicat, pentru că încercând să ne facem treaba cât mai bine, necesită mult timp. Uneori pentru poza perfectă stăm și două ore în același loc. Încercăm să facem poze inspiraționale pentru cupluri, dar în același timp să le arătăm oamenilor noi locuri, poate nedescoperite ale destinațiilor în care mergem. De multe ori, ne inspirăm de pe pinterest, atunci când dorim să găsim locuri non-turistice într-un anumit oraș. Dar da, nu este foarte ușor și comfortabil uneori să creeăm conținut din vacanțe, dar pentru noi a devenit o pasiune comună și o facem cu mare drag.

Care este călătoria voastră preferată de până acum și pe care ați recomanda-o oricui? De ce?

Pentru noi ca și relație, Paris va rămâne mereu destinația noastră preferată și de suflet. Fiind prima noastră vacanță împreună, considerăm că ne-a unit cel mai mult și ne-am dat seama că ne potrivim “mănușă”. Dar cea mai spectaculoasă destinație, rămâne până acum, Maldive. Este paradisul pe pământ și cel puțin o dată în viața trebuie să experimentezi acest loc.

Cu siguranță pandemia v-a anulat foarte multe planuri de vacanță. Cum v-a afectat ultimul an pasiunea? Aveți ceva pregătit pentru perioada următoare?

Din păcate, această pandemie ne-a afectat foarte mult. Am pierdut trei vacanțe deja. Finlanda a fost prima destinație. Trebuia să mergem fix când am intrat în stare de urgență. Din păcate, am pierdut și toți banii pe acea vacanță, deoarece am anulat-o cu o zi înainte să plecăm. Aici a fost, cumva, vina mea (Cătălina), deoarece neștiind ce se întâmplă cu acest virus, mi-a fost cumva teamă și nu mi-am dorit să se întâmple ceva sau să rămânem blocați acolo. Apoi a urmat Panama. Această destinație a fost amânată de două ori, pentru ca mai apoi să fie anulată complet. Ne-a părut extrem de rău, mai ales că Panama nu este o destinație atât de căutată de români și ne-am fi dorit să o promovăm mai mult. Apoi America. Vara trecută trebuia sa mergem 2 săptămâni în Los Angeles, Las Vegas și Marele Canion, dar evident și aceasta a fost anulată. Apoi a urmat să fie anulată și Croația. Ce ne-a adus bun această pandemie, a fost faptul că am călătorit mult în România și am descoperit locuri faine, care nu sunt atât de promovate la noi în țară. Am făcut unele activități pentru prima oară. Hiking și am experimentat viața la stână, fără electricitate, magazine, încălzirea se făcea prin sobă și trebuia să tăiem lemne pentru asta. A fost foarte amuzant. Daar, bineînțeles că nu ne-am mai lăsat afectați de această pandemie și am căutat soluții pentru a putea călători. Următoarea destinație va fi Egipt în aprilie, iar în august ne-am rezervat iar pentru America (L.A, Las Vegas și Marele Canion) și așteptăm să vedem ce se mai întâmplă, deoarece vrem să ne mai facem câteva city break-uri până în vacanța din America.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă