12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleIntampina vara pedaland!

Intampina vara pedaland!

Vara este, cu siguranta, anotimpul preferat al multor persoane, deoarece este momentul cand plimbarile in parc se prelungesc, incep concediile, iar marea si muntele invita turistii sa exploreze natura.

Este si momentul cand ma plimb cel mai mult cu bicicleta mea MTB pe care am cumparat-o in urma cu doi ani de la click4sport.ro. Acest magazin online mi-a oferit posibilitatea sa mai imi cumpar inca o bicicleta vara aceasta, deoarece ofertele lor pentru biciclete mountain bike cu roti de 29” incep de la 999 lei.

Un pret extrem de avantajos pe care nu l-am mai intalnit la niciun alt magazin online sau cu sediu fizic. Click4sport.ro ofera de fiecare data produse de top biciclete si accesorii ciclism la preturi care deseori par ireale.

Dupa cum spuneam, vara este momentul oportun pentru a pedala cat mai des, deoarece ofera o multime de avantaje pentru sanatate. In primul rand, reusesc sa dau jos kilogramele aduna in timpul iernii, dar si multe altele precum:

 1. Este usor de intretinut – o bicicleta nu iti va cere niciodata sa ii faci plinul, in cel mai rau caz trebuie sa ii umfli din cand in cand rotile, insa bicicleta nu consuma decat calorii.

 2. Cel mai bun remediu pentru obezitate –  bicicleta nu numai ca este un mijloc de transport sigur si ieftin, insa este si unul foarte sanatos. Studiile din toata lumea confirma ca cei care merg cel putin 5 km pe saptamana cu bicicleta beneficiaza de un sistem imunitar mai puternic si au o ardere de grasimi sporita.

 3. O poti folosi in aproape orice anotimp – in functie de ce bicicleta ai ales sa cumperi, trebuie sa stii ca o poti folosi aproape in orice anotimp. Pentru cei care doresc sa faca acest lucru este recomandata bicicleta mountain bike, deoarece este mult mai fiabila pe zapada datorita cauciucurilor speciale.

 Cand cumperi o bicicleta trebuie sa ai aceste trei avantaje mereu in minte, deoarece te vor ajuta sa iei o decizie inteleapta. De asemenea, o bicicleta MTB reprezinta o investitie de viitor. Inainte sa imi cumpar o bicicleta noua de la Click4sport.ro, obisnuiam sa o folosesc pe cea a fratelui meu. Desi era printre primele modele de biciclete MTB aparute in Romania anilor ‘90, functiona la fel de bine ca atunci cand a cumparat-o prima data.

Un tip de biciclete care imi place foarte mult  este “fatbike”.

Bicicletele de tip Fatbike apartin categoriei Mountain Bike. Aceasta bicicleta montana speciala este caracterizata prin faptul ca are anvelope deosebit de late, care dau bicicletei un plus de aderenta pentru tractiune.

 Latimea anvelopei este de pana la 12cm. Aceasta corespunde aproximativ cu latimea pneurilor de biciclete de la doua la trei ori fata de o bicicleta montana conventionala. O alta caracteristica speciala este faptul ca anvelopele de pe Fatbike sunt umflate numai cu 1 bar presiune aer. Bicicleta Fatbike nu numai ca are o aderenta extraordinara pe teren, ci ofera si foarte mult confort in timpul calatoriei datorita arcului care actioneaza asupra elasticitatii anvelopei. Datorita anvelopei largi și presiunii scazute a aerului, Fatbike poate sa absoarba cu usurinta orice soc provocat de denivelari si gropi. Adaptarea perfecta pentru teren ofera, de asemenea, un nivel ridicat de siguranta pe drumuri de munte pentru incepatori.

In plus, furcile de suspensie sunt disponibile pentru tranzactionare, astfel incat sa se asigure o suspendare suficienta. Pentru un rulment de tip Fatbike, manivela, furca și alte parti mecanice, care trebuie adaptate la noile dimensiuni si la geometria speciala, ar trebui, de asemenea, sa fie clare.

Fenomenul Fatbiking a crescut in popularitate, nu doar pentru ca este unul distractiv si permite participarea la competitii in toate cele  4 anotimpuri – dar si pentru ca este un antrenament foarte bun pentru cei care vor sa slabeasca. Ciclismul este deja un exercitiu excelent, arzand aproximativ 650 de calorii pe ora in conditii normale. Atunci cand practici fatbiking, arderile de grasime se dubleaza mai mult, deoarece rotile mult mai voluminoase ale bicicletei imping utilizatorii sa foloseasca mai multa forta si drept urmare se depune mai mult efort.

 

Magazinul Click4sport.ro de la Bucuresti are de oferit foarte multe produse, la preturi fara concurenta. Gama lor de biciclete este mereu accesibila, iar produsele provin de la producatori renumiti. Magazinul asigura biciclete atat pentru adulti, copii, chiar si biciclete speciale pentru dame. Echipamentele sunt omolagate si de multe ori clientii pot gasi preturi promotionale sau biciclete care au in oferta si casca si protectie pentru membre. Hai la pedalat cu Click4sport.ro!

 

 

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...
Ultima oră
Pe aceeași temă