Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Întâmpină Crăciunul cu un design exclusivist al casei tale de la KUMA! (P)

Crăciunul este sărbătoarea care ne inspiră, ne bucură şi ne face să devenim creativi, dornici de schimbări. De câte ori nu vi s-a întâmplat să simţiti nevoia ca, în preajma sărbătorilor, să aduceţi schimbări în ceea ce priveşte amenajarea propriei case?

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 08.12.2017 - 17:16

Fie că vorbim despre un element de decor, sau despre schimbarea elementelor de mobilier, întotdeauna astfel de modificări au adus un suflu nou spaţiului, făcându-l să devină mult mai primitor şi pregătit pentru a-i întâmpina pe cei dragi.

KUMA România vine în întâmpinarea ta cu cele mai frumoase colecţii de lavoare şi blaturi de bucătărie, colecţii versatile pentru concepte de design moderne. Dacă ai îndoieli în ceea ce priveşte modul în care un lavoar sau un blat de bucătărie se integrează în spaţiul tău, KUMA poate crea produsele în funcţie de spaţiul unde urmează să fie amplasate. În acest fel, vei avea cel mai frumos cadou, adaptat perfect spaţiului tău.

Stilurile evoluează şi se schimbă continuu. Rămâne însă tendinţa către calitate, linii curate, moderne, şi mai ales, personalizare. Conceptele KUMA pentru băi şi bucătării reprezintă o abordare unică şi modernă, care pun în evidenţă atât tehnologia KUMA de o calitate excepţională, cât şi finisajele deosebite.

Crăciunul este sărbătoarea care ne dă ocazia de a înnoi şi transforma locuinţa într-un spaţiu intim, elegant, de bun gust. Dacă adăugăm şi elementele de design potrivite, vom avea o casă de poveste.

Bucură-te de simbolul de Crăciun Georg Jensen 

 

Citește totul despre:

#ColectieKuma #DesignCasa

Comentarii