15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleInstalezi camere supraveghere cu card si beneficiezi de conditii avantajoase pentru siguranta...

Instalezi camere supraveghere cu card si beneficiezi de conditii avantajoase pentru siguranta ta

Anumite echipamente de protectie si supraveghere video au capacitatea de a functiona cu un anumit tip de card de memorie.

Aceste dispozitive, prin intermediul cardurilor, au functii integrate de stocare a informatiilor inregistrate.

Astfel, in cazul in care doriti sa reluati imaginile inregistrate intr-un anumit punct in cazul in care detineti suspiciuni in legatura cu o activitate, cu ajutorul acestor camere supraveghere cu card puteti verifica in orice moment al zilei imaginile inregistrate.

Cele mai recente statistici arata faptul ca numarul jafurilor din locuinte se afla in scadere datorita folosirii sistemelor video de supraveghere.

Astfel, proprietarii de imobile din Romania au inteles importanta protejarii spatiilor pe care le detin sau le au in chirie prin montarea de camere video. Acesta nu supravegheaza doar bunurile materiale din spatiul in care sunt montate, ci monitorizeaza si activitatea angajatilor sau a vizitatorilor, in acest fel sporind gradul de siguranta.

Noua generatie de astfel de dispozitive au fost adaptate pentru a fi cat mai eficiente. De aceea, producatorii au dezvoltat modele de camere supraveghere cu card.

Asigura-ti locuinta prin intermediul camerelo video inteligente

Noile echipamente de supraveghere video au fost create pentru a imbunatatii serviciile pe care le ofera aceste sisteme. Dispozitivele au fost transformate in sisteme inteligente, care sunt dotate cu numeroase functii.

In primul rand, proiectantii au pus pret pe calitatea imaginii. Astfel, acestia au realizat camere video care pot surprinde imagini de calitate superioara, indiferent de momentul zilei sau variatiile de temperatura.

Aceste camere beneficiaza de lentile eficiente si de senzori speciali, cu ajutorul carora pot sa suprinda imagini pe timp de noapte prin activarea functiei infrarosu.

De asemenea, au fost confectionate din aliaje foarte rezistente la conditiile atmosferice, mai ales daca aceste camere sunt montate in exterior.

Si, cel mai important aspect, comparativ cu sistemele analogice, noile sisteme de supraveghere nu mai au nevoie de dispozitive conexe cu ajutorul carora sa stocheze imaginile.

Tipuri de camere de supraveghere cu card

Echipamentele actuale pot sa stocheze imaginile prin atasarea unui card de memorie. Un exemplu in acest sens sunt sistemele de supraveghere cu card.

In aceasta categorie intra modelele video DOME, produse de HiKvision, care au fost echipate cu lentile de 720 de megapixeli si au posibilitatea de a suprinde imagini in infrarosu la o distanta de pana la 30 de metri.

Performante notabile detine si modelul de camera video pentru interior IP Wierless, produs de Alhua. Acest dispozitiv stocheaza imaginile prin intermediul slotului de card si, in acelasi timp, poate surprinde si sunete, avand incorporat un microfon care le reda fidel.

E-Camere.ro – Specialistii va stau la dispozitie pentru orice intrebari

 Pentru cei care nu detin cunostintele necesare despre modelul de camera video pe care trebuie sa-l aleaga, specialistii e-camere.ro vin cu detalii si solutii pentru fiecare in parte. Acestia sunt disponibili oricand si ofera informatii la numarul 0767 390 475.

Echipa tehnica explica utilizatorilor de sisteme de supraveghere video achizitionate prin intermediul E-Camere modul in care trebuie sa le puna in functiune.  Departamentul Tehnic poate fi contactat la numarul 0765 487 387.

De asemenea, pentru cei care doresc sa comande echipamente de protectie video, la comenzile mai mari de 499 de lei plata transportul este gratuit.

Detalii suplimentare despre ofertele si produsele disponibile,  acccesati website-ul :

https://www.e-camere.ro/

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă