19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleINNA, vacanță romantică alături de Deliric

INNA, vacanță romantică alături de Deliric

Cei doi au plecat în urmă cu câteva zile spre Maldive, acolo unde se pare că mai toate vedetele din România au ales să-și petreacă vacanța. 

 

Inna și Deliric au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare imagini și filmări din locurile de vis în care se află.

„Am aterizat pentru prima dată în Maldive”, a scris INNA alături de o fotografie publicată pe Instagram.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de INNA (@inna)

 

 

Nu este pentru prima dată când INNA și Deliric pleacă într-o vacanță, semn că relația lor este tot mai solidă. În luna octombrie a anului 2020, cei doi au mers în Dubai.

Artista nu ezită să se afișeze cu partenerul ei de viață pe oriunde merg indiferent că realizează fotografii sau vloguri. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă