Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Industria de divertisment online promovează accesarea jocurilor video indiferent de loc

Industria de divertisment online promovează accesarea jocurilor video indiferent de locul unde se află utilizatorii, la târgul anual Gamescom din oraşul german Koln, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.08.2018 - 09:14

Numărul persoanelor care joacă jocuri video pe smartphone-uri a devenit mai mare decât al celor care se joacă pe computere, a declarat Felix Falk, şeful federaţiei industriale germane Game, el adăugând că anul acesta sunt de mare interes jocurile cu abonament şi jocurile în sistem cloud.

Târgul, care s-a deschis miercuri şi se va desfăşura până pe 25 august, reuneşte expozanţi din peste 50 de ţări.

Între aceştia, o premieră pentru Germania, este un joc video care include simboluri din era nazistă, după ce autoritatea germană de auto-reglementare a softurilor de divertisment a aprobat utilizarea acestora.

În jocul “Through the Darkest of Times”, proiectat de studioul independent din Berlin Paintbucket Games, jucătorii sunt distribuiţi în rolul de luptători de rezistenţă în cel de-al Treilea Reich.

Expunerea de simboluri naziste, cum ar fi svastica, este neconstituţională şi ilegală în Germania, dar “Through the Darkest of Times” a fost considerat o excepţie potrivit unei clauze care permite folosirea ei în scopuri artistice.

Falk a salutat decizia, afirmând că, ”în cazuri individuale, excepţionale”, jocurile video pot fi puse la acelaşi nivel cu filmele şi cărţile.

Comentarii

loading...