Inchirierile auto in Bucuresti - Ce provocari intampina clientii?

Piata de inchirieri auto Bucuresti este din ce in ce mai dezvoltata si chiar daca sunt si o multime de bucuresteni care apeleaza la un astfel de serviciu, majoritatea celor care cauta masini de inchiriat in Bucuresti fiind turistii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2018 - 10:00

Piata de inchirieri auto Bucuresti este din ce in ce mai dezvoltata si chiar daca sunt si o multime de bucuresteni care apeleaza la un astfel de serviciu, majoritatea celor care cauta masini de inchiriat in Bucuresti fiind turistii.

Daca in ceea ce priveste procesul de inchiriere, costurile de inchiriere si calitatea serviciilor oferite de companiile de rent a car lucrurile stau bine sau chiar foarte bine in multe cazuri, conform celor de la expert-inchirieriauto.ro, foarte multi clienti intampina o multime de probleme atunci cand incep sa conduca in Bucuresti.

Care sunt principalele provocari pe care le intampina clientii companiilor inchirieri auto?

1. Traficul infernal. O prima mare problema este cea a traficului, care la orele de varf ajunge sa blocheze intregul oras. Putini turisti vin din zone la fel de aglomerate, motiv pentru care aglomeratia poate sa reprezinte un soc pentru ei. Este recomandata o atentie sporita si cat mai multa rabdare. De asemenea, sunt recomandate automobilele cat mai mici in detrimentul celor cu volum mare. Acestea asigura o serie de avantaje: cost mai mic, flexibilitate mai mare in oras si consum mai mic.

2. Soferi indisciplinati. Soferii care nu respecta regulile de circulatie reprezinta o alta mare problema. De regula, Vestul Europei, America sau Australia stau foarte bine la capitolul disciplina in trafic. Este adevarat ca un sofer ce vine din Thailanda sau Vietnam va descoperi un Bucuresti foarte placut, insa majoritatea turistilor sunt din zonele amintite prima data, care pot gasi o mare provocare in indisciplina din trafic.

3. Parcari. Sunt peste 3 milioane de masini in Bucuresti si mult mai putine locuri de parcare. Gasirea unui loc de parcare este o misiune imposibila, mai ales in zonele centrale. In general, bucurestenii cu experienta ajung sa parcheze in locuri nu tocmai legale, ceea ce ii poate convinge si pe turisti sa faca la fel. In ultima vreme insa, firmele care ridica masini parcate neregulamentar sunt foarte active si s-ar putea sa genereze surprize neplacute.

4. Politie pe strazi. In weekenduri sau in zilele in care aglomeratia este foarte mare Politia din Bucuresti scoate foarte multi agenti pe strazi care fluidizeaza traficul si incearca sa taxeze soferii indisciplinati. Tocmai de aceea este recomandat ca toate actele sa fie la indemana, iar contractul de inchiriere sa fie unul cat se poate de corect.

Care sunt recomandarile celor de la expert-inchirieriauto.ro pentru turistii aflati pentru prima data in Bucuresti?

Turistii care inchiriaza masini in Bucuresti trebuie sa aiba in vedere urmatoarele lucruri:

Sa inchirieze masini mici. Exista o multime de centre de inchirieri auto ieftine care pun la dispozitie masini cu consum redus, produse recent si cat se poate de sigure;

Sa se asigure ca au la indemana toate actele.

Sa respecte regulile de circulatie.


Sa se asigure ca au unde parca masina, mai ales daca sunt cazati la un hotel in centrul orasului.

Comentarii