Începutul sfârșitului! Kim Kardashian a depus actele de divorț

Se zvonește de la începutul acestui an divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Iată că după pregătiri intense alături de avocata sa, Kim Kardashian a decis să depună actele de divorț.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

21.02.2021 - 16:41

Conform celor de la TMZ, Kim a depus actele la tribunal vineri, 19 februarie. În documentele depuse se precizează  „diferențele ireconciliabile”, iar Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul: North, Chicago, Saint și Psalm, rapperul fiind de acord.

De asemenea se pare că cei doi au semnat la căsătorie și un contract prenupțial în care sunt specificate împărțirea bunurilor. Vedeta a angajat-o luna trecută pe Laura Wasser, o celebră avocată specializată în divorțuri. Sursele citate de TMZ susțin că separarea este „cât se poate de amiabilă.”

 

Kanye West trece printr-o perioadă „deosebit de dură”, odată cu decizia lui Kim Kardashian de a depune divorțul vineri.

Rapperul în vârstă de 43 de ani ar fi fost incredibil de „distant” și „absent și necomunicativ” pe fondul separării sale de vedeta Keeping Up With The Kardashians.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că, deși „știa că se apropie”, realitatea situației a fost grea pentru el, deoarece Kim a fost întotdeauna „fata visurilor sale”.

Relația celor doi a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în Italia, în 2014.

 

Citește totul despre:

Comentarii