10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleÎnceputul sfârșitului! Kim Kardashian a depus actele de divorț

Începutul sfârșitului! Kim Kardashian a depus actele de divorț

Conform celor de la TMZ, Kim a depus actele la tribunal vineri, 19 februarie. În documentele depuse se precizează  „diferențele ireconciliabile”, iar Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul: North, Chicago, Saint și Psalm, rapperul fiind de acord.

De asemenea se pare că cei doi au semnat la căsătorie și un contract prenupțial în care sunt specificate împărțirea bunurilor. Vedeta a angajat-o luna trecută pe Laura Wasser, o celebră avocată specializată în divorțuri. Sursele citate de TMZ susțin că separarea este „cât se poate de amiabilă.”

 

Kanye West trece printr-o perioadă „deosebit de dură”, odată cu decizia lui Kim Kardashian de a depune divorțul vineri.

Rapperul în vârstă de 43 de ani ar fi fost incredibil de „distant” și „absent și necomunicativ” pe fondul separării sale de vedeta Keeping Up With The Kardashians.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că, deși „știa că se apropie”, realitatea situației a fost grea pentru el, deoarece Kim a fost întotdeauna „fata visurilor sale”.

Relația celor doi a avut de suferit în timpul campaniei electorale, când rapper-ul a candidat pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii și a șocat cu o serie de mărturisiri intime despre Kim și viața lor de cuplu.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în Italia, în 2014.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...
Ultima oră
Pe aceeași temă