0 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeLifestyleÎn plin scandal de divorț, Alin Oprea iubește și nu se ascunde

În plin scandal de divorț, Alin Oprea iubește și nu se ascunde

“Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mul iubește Alin la jumătatea lui faptul că împărtășesc aceleași aspirații și vise. “Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zona, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață”, spune Alin Oprea.

 

Dragostea a făcut-o pe iubita artistului să își descopere un talent unic- acela de poetă. “Medana din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos și 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se școală noaptea și îmi scrie o strofă”, i-a povestiț lui Cristi Brancu solistul trupei Talisman.

Trecutul tumultuous, divorțul dureros și despărțirea de copii săi au devenit istorie atunci când în viaț lui Alin Oprea a apărut frumoasa Medana. “”A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc  sau unde mai locuiesc și oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Prețul aurului a atins un maxim istoric

Gramul de aur s-a scumpit luni cu 6,9502 lei (2,34%), ajungând la o cotaţie de 303,8212 lei, de la 296,8710 lei, cât anunţase miercuri...

Bucură-te de multe tipuri de legume în sera ta de iarnă!

O seră la tine acasă poate fi un vis devenit realitate. Fie că intenționezi să-ți crești fructele și legumele direct în seră sau pur...

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit! Care este filmul ce i-a schimbat cursul vieții

Arnold Schwarzenegger a devenit celebru în documentare precum "Pumping Iron", ceea ce s-a tradus ulterior printr-o carieră de succes la Hollywood, asta și datorită fizicului...
Ultima oră
Pe aceeași temă