10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleIn aceasta perioada, fericirea este livrata online, sub forma de buchete de...

In aceasta perioada, fericirea este livrata online, sub forma de buchete de flori!

Oficial, ne aflam in stare de urgenta si cu toate ca suna infricosator, trebuie sa privim partea buna a lucrurilor. Cu siguranta si tie iti este teama de necunoscut, nu vrei sa te imbolnavesti nici tu, nici persoanele dragi tie. Si mai mult ca sigur te gandesti cum va arata viata ta dupa ce se va incheia aceasta perioada dificila. Este normal sa te simti asa, pentru ca la fel se simt toti oamenii in momentul acesta. Ce poti face este sa asculti recomandarile autoritatilor, sa nu te lasi prada stirilor false si nici televiziunilor sau site-urilor care in goana dupa senzational induc panica sau prezinta teorii ale conspiratiei. 

Probabil ai inceput sa te obisnuiesti deja cu lucratul de acasa si cu senzatia ciudata de a ramane in fiecare zi in casa. Cand simti ca peretii incep sa te apese, ia o pauza! Asculta putina muzica linistitoare, ajuta-ti simturile cu putina aromaterapie, mananca un preparat care iti place, fa putina yoga, respira adanc. Repeta-ti in gand ca este doar o perioada si ca o sa treaca si iti garantam ca te vei simti mult mai bine! 

Si mai poti face un lucru in perioada aceasta: decoreaza-ti casa cu flori! Stim ca nu este indicat sa iesi din casa si nici nu iti sugeram acest lucru, deoarece pot veni florile la tine. Te poti baza mai mult ca oricand pe o florarie online din Bucuresti pentru a-ti livra fericire si cele mai frumoase flori! Nu trebuie sa te temi, deoarece livrarea se face in conditii de maxima siguranta, curierii purtand manusi si avand dezinfectant pe care il folosesc cat de des este nevoie. Nici nu va trebui sa semnezi de primire, astfel incat interactiunea va dura cateva secunde. 

Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta florilor si ambalajelor acestora, deoarece sunt ambalate in conditii de igiena riguroasa, neexistand riscul de a fi contaminate. Astfel, te vei putea bucura de cele mai frumoase flori, in doua ore de la plasarea comenzii. Iar un alt avantaj al comandarii florilor online in perioada aceasta este ca iti vei putea surprinde persoanele dragi! Daca este ziua mamei tale, bunicii, matusei, verisoarei, surorii sau poate chiar ziua celei mai bune prietene si nu poti fi fizic langa ele pentru ca trebuie sa le protejezi si sa asculti indicatia de a sta in casa, nu inseamna ca nu le poti aduce o mica bucurie. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi florile lor preferate si sa astepti reactia lor. Cu siguranta nu se vor astepta la acest lucru si se vor bucura enorm. 

Daruieste-le flori de primavara, deoarece cu siguranta nu s-au bucurat indeajuns de mult de ele. Alege buchete de lalele frumos colorate, narcise, zambile, frezii… Iar daca vrei neaparat, poti opta si pentru trandafiri sau alte flori frumos parfumate. 

In plus, comandand dintr-o florarie online, o vei sprijini in aceasta perioada delicata, cand vanzarile nu mai sunt atat de mari. Vei aduce o bucurie si echipei din spatele florariei si ii vei sprijini sa nu inchida temporar afacerea! 

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă