15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei de cadouri de Craciun pentru iubitul tău

Idei de cadouri de Craciun pentru iubitul tău

În regulă, Crăciunul nu este singurul moment pentru un cadou destinat iubitului tău, dar această ocazie chiar îți permite să faci ceva cu adevărat special și să-l surprinzi. La urma urmei vrei să găsească ceva impresionant sub brad și să se bucure ca un copil, nu-i așa?

 

Probabil îl cunoști destul de bine și te-ai gândit la un cadou pentru el, dar chiar ți-ar strica niște sugestii? Totuși șosetele alea flaușate pot aștepta anul următor, nu crezi? Citește lista noastră de cadouri de Crăciun și s-ar putea să găsești o idee mai potrivită decât te așteptai!

 

Fă cadou o experiență
 

Ai putea argumenta că ăsta nu este un cadou propriu-zis, că practic n-ai ce pune sub brad. Ținem să te contrazicem! Chiar crezi că iubitului tău nu i-a plăcea să descopere sub brad niște bilete către o destinație exotică? Sau, chiar mai bine, să vă luați micul dejun într-o parte a lumii pe care ați văzut-o doar în poze până acum? Există o mulțime de oferte vacanță de iarnă pe internet pe care le poți analiza. Suntem siguri că vei descoperi ceva care vă va plăcea amândurora și veți petrece câteva zile de neuitat. Stai doar să vezi ce va pregăti el Crăciunul următor!

 

Set de bărbierit
 

Știm, ai mai auzit sugestia asta, dar nu te pripi. Nu ne referim la câteva lame amărâte de ras, ci la un set întreg de îngrijire pentru barbă. Mai ales iarna ai șanse să-ți surprinzi iubitul cu o barbă lăsată să crească în voie și astfel îi poți veni în ajutor. Pune laolaltă un set complet cu aparat de ras, produse de îngrijire, foarfece de mustață și ceva ceară. Se va simți cu siguranță răsfățat! În cel mai rău caz va începe să se bărbierească mai des, chestie pe care, să fim sinceri, o apreciezi din când în când. Asigură-te că faci ceva special și lasă-i cadoul lângă oglindă ca să-l descopere de dimineață!

 

Cutie de ceasuri
 

Șansele ca iubitul tău să nu aibă câteva ceasuri sunt destul de mici și la urma urmei poate că ar fi cazul să înceapă să-și cumpere, doar i-ar sta foarte bine cu ele. Asigură-te că indiferent de stadiul colecției lui, firavă sau extra completă, are unde să le depoziteze și nu le lasă înșirate prin toată casa. Da, te ajuți și pe tine cu acest cadou, nu va fi nevoie să le tot strângi de prin casă, dar și pe el, nu va mai fi nevoie să le caute disperat dimineața devreme. Vrei ceva unic? Există afaceri care-ți pot grava un mesaj pe cutie. Un cadou personalizat va însemna întotdeauna mai mult!

 

Abonament la un salon de masaj
 

Și acest cadou face parte din categoria experiențelor, dar durează mai mult. Tocmai pentru că știi cât de muncitor este și în consecință ușor stresat, ideea de a-i oferi un abonament la un salon de masaj este excelentă. Îți va fi cu siguranță recunoscător și se va gândi la tine de fiecare dată când se lasă cuprins de relaxare. Și asta e o imagine pe care vrei să o asocieze cu tine, nu?

 

O pereche de butoni
 

Bărbații nu poartă bijuterii de obicei și vai, chiar nu știu ce pierd! Există totuși un accesoriu de la care nu dau înapoi și aceștia sunt butonii. Știi cămașa aia care îi vine excelent, dar o poartă prea rar pentru că și-a pierdut butonii? Acesta este momentul pentru a face un cadou de impresie. Poți fi tu cea care îi alege o pereche de butoni plini de eleganță și rafinament!

 

Alege ceva special pentru iubitul tău acest Crăciun și nu vei regreta!

Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă