Hulk divorțează pentru nepoata soției

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2020 - 09:31

Ajuns la 33 de ani, superstarul brazilian Hulk uimește pe toată lumea. După 12 ani de căsnicie, fostul fotbalist al celor de la FC Porto s-a despărțit de soția Iran Angelo de Souza și s-a cuplat cu nepoata ei, Camila Angelo, în vârstă de 31 de ani.

Mijlocașul ofensiv al chinezilor de la Shanghai SIPG, acolo unde câștigă 320.000 de euro pe săptămână, este implicat într-un scandal fără precedent în Brazilia. Imediat după divorț a oficializat relația cu nepoata fostei soții, Camila, o apropiată a familiei.

Camila a explicat și ea prin intermediul unei postări pe Instagram: „Mătușă Iran, în primul rând vreau să îți spun că acest mesaj nu este o explicație sau o justificare. Vreau să transmit unele lucruri pe care, din păcate, nu ți le pot spune personal. Chiar dacă e irelevant pentru tine, te iubesc foarte mult. Nu mi-am imaginat niciodată că se poate întâmpla asta, dar nu îi putem dicta inimii. Nimeni nu e imun. Îmi pare rău pentru tot”.

Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa și Iran au împreună trei copiii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani.

Comentarii