15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP Marți, 20 februarie 2018 - Gemenilor le e dor...

HOROSCOP Marți, 20 februarie 2018 – Gemenilor le e dor de prieteni

HOROSCOP BERBEC
Banii pe care îi ai la dispoziţie nu trebuie risipiţi pe lucruri inutile, ci trebuie să dai dovadă de spirit practic şi administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plăţi curente.

Se apropie un moment în care vei avea mare nevoie de nişte bani pentru a-i investi în confortul casnic, deci, dacă ceilalţi membri ai familiei vor să facă tot felul de cumpărături, învaţă să-i mai refuzi sau să-i amâni, pentru că nu acum este timpul potrivit.

Banii de acum trebuie păstraţi pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curând şi de care are nevoie toată lumea din casă.

HOROSCOP TAUR
Nu eşti în cea mai bună formă emoţională încât tot ce ţi-ai dori azi, e să fii lăsat în pace cu gândurile tale. Preferi singurătate, iar cei care ţin la tine îţi vor respecta dorinţa de izolare chiar dacă nu o înţeleg. În liniştea lăsată, obţii starea de pace şi calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre gânduri şi sentimente.

Simţi că nu poţi gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, de aceea cauţi un loc doar al tău departe de lumea dezlănţuită în care să te reculegi şi să acorzi mai multă atenţie propriului eu.

HOROSCOP GEMENI
Ţi-e dor de prieteni de departe şi comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie parcă nu e de ajuns. Te gândeşti din ce în ce mai serios la o călătorie pentru a ajunge acolo unde te cheamă inima, dar e posibil să nu îţi poţi permite prea curând această deplasare.

Nu eşti liber să pleci oricând vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori îţi blochează orice vis. Mulţumeşte-te cu telefonul sau internetul, ce pot înlocui cu succes prezenţa reală a acelor persoane de departe.

HOROSCOP RAC
Trebuie să fii spontan în reacţii şi să dai repede răspunsurile care ţi se cer. Nu rişti nimic, pentru că nu e vorba nici de grabă, nici de impulsivitate aici, ci doar de reacţii rapide care demonstrează că ştii bine ce vrei.

Dacă ţi se pune o întrebare neaşteptată, vei şti imediat ce să spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gândire. Ai mintea limpede şi raţionamentele merg brici, ca după manual.

HOROSCOP LEU
Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară.

E ca şi cum ai fost Miss România la 18 ani şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.

HOROSCOP FECIOARA
Nu eşti în apele tale, nici starea ta fizică nu e prea grozavă, şi nici anturajul nu e mai vesel ca să-ţi distragă atenţia de la probleme. Nici vorbă de optimism astăzi, eşti puternic influenţat de compania nefastă în care ai nimerit.

Dacă faci echipă cu persoane bolnave, singure, nemulţumite, depresive, fii sigur că ceva din starea lor proastă se va transmite şi la tine ca atare alege-ţi cu mai multă exigenţă anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei să auzi tu poveşti astăzi!

HOROSCOP BALANTA
Numai datorită prudenţei poţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşeşti să te aduni foarte bine în faţa haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap.

Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţa surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

HOROSCOP SCORPION
Nimereşti într-un mediu ostil, în care nu eşti deloc sprijinit în ceea ce intenţionezi să faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, şi cum să duci la îndeplinire o sarcină în asemenea atmosferă?

Încearcă să ieşi din acest mediu apăsător, pentru că aici s-au adunat ori numai oameni pesimişti, care nu au curaj să facă nimic de teama eşecului, ori numai critici răutăcioşi care îţi tot pun beţe în roate doar pentru că ei nu sunt în stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalţi te trag înapoi.

HOROSCOP SAGETATOR
Nu eşti în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Eşti gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ţi convine, pentru că s-au infiltrat în inima ta nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează.

Luptă cu aceste stări, pentru că nu sunt genul tău, şi agaţă-te de un cârlig de optimism şi bună dispoziţie oricât de mic, care să te readucă la normal cât mai repede.

HOROSCOP CAPRICORN
Stai şi cântăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după tine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregăteşte-te să spui stop acum.

De mâine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să închizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.

HOROSCOP VARSATOR
Nimereşti într-un mediu foarte violent, în care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care îţi apar în cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scânteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat.

E nevoie de o imensă toleranţă din partea ta, deşi ţi se vorbeşte urât, dar decât să torni şi tu gaz pe foc, mai bine te retragi cât timp este încă linişte.

HOROSCOP PESTI
Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine să le respecte întocmai, fără comentarii inutile. Cel puternic impune regula principală a acţiunilor acestei zile iar tu eşti un simplu executant.

Acest horoscop este oferit de acvaria.com

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă