23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce-ţi rezervă astrele în perioada 27-29.04.2018

Horoscop de weekend. Ce-ţi rezervă astrele în perioada 27-29.04.2018

BERBEC: Vineri te vei simţi uşor inconfortabil în prezenţa unei persoane de sex opus, poate chiar de la locul de muncă, însă vei reuşi să depăşeşti orice obstacol în comunicare. Sâmbătă te pregăteşti de câteva zile de distracție. O uşoară stare de indispoziţie îţi dă târcoale duminică, dar îţi vei reveni rapid. Evită excesul de alcool şi tutun.

TAUR: Este recomandat ca vineri să te ocupi mai mult de sănătate şi ar fi bine să nu neglijezi sfaturile unui medic. Sâmbătă vei resimţi o stare de oboseală şi vei prefera să te odihneşti acasă, cu familia. Un telefon neaşteptat te scoate duminică din letargie.

GEMENI: Ai putea rata o petrecere vineri, dar în cele din urmă vei lua legătura pe reţelele sociale cu prietenii din anturaj. Sâmbătă ai grijă cum te exprimi, remarcele tale nepotrivite ar putea jigni profund pe cineva din familie la care ţii foarte mult. Duminică te răsfeţi cu diverse delicatese culinare şi ai revelaţii existenţiale.

RAC: Ai grijă vineri la lucrurile personale, eşti predispus la risipă şi chiar ai putea pierde un obiect cu semnificaţie specială. Din fericire, îl vei recupera rapid. Sâmbătă ai un şarm deosebit şi atragi privirile persoanelor de sex opus, dar ai grijă să nu provoci crize de gelozie în cuplu. Duminică te pregăteşti de o minivacanţă cu familia.

LEU: Eşti tentat să te implici într-o nouă relaţie vineri, dar îţi dai seama că încă nu eşti complet vindecat după o ruptură sentimentală din trecut. Ai grijă, sâmbătă, cum îţi alegi accesoriile pentru ţinută, pentru că vei participa la un eveniment important. Duminică plănuieşti să redecorezi casa şi ar fi bine să ţii cont şi de dorinţele familiei, nu-ţi impune cu forţa punctul de vedere.
 

FECIOARĂ: Vineri afli cu surprindere despre o idilă din familie. Sâmbătă colinzi magazinele şi prinzi în ultimul minut câteva promoţii neaşteptate. Duminică îţi refaci planurile pentru minivacanţă şi îţi propui să vizitezi o rudă aflată în altă localitate.

BALANŢĂ: Vineri revizuieşti confidenţialitatea informaţiilor pe care le împărtăşeşti cu ceilalţi pe reţelele sociale şi decizi să nu mai faci publice prea multe informaţii despre tine. Stai pe gânduri, sâmbătă, dacă să accepţi invitaţia unor prieteni la grătar pentru că te cam îngrijorează kilogramele în plus pe care le-ai acumulat în ultima perioadă. Duminică te decizi să reduci bugetul pentru cadouri şi diverse atenţii cu care ţi-ai obişnuit partenera/partenerul.

SCORPION: Fii mai conciliant, vineri, în disputele cu partenerul de viaţă pentru a salva relaţia. Sâmbătă pregăteşte-te de oaspeţi şi nu te panica. Vei reuşi să te încadrezi în timp cu curăţenia şi vei găsi un meniu uşor de preparat. Duminică ţi se iveşte oportunitatea unei călătorii, care te va relaxa cu adevărat.

SĂGETĂTOR: Fără să vrei, vineri vei fi nevoit să accepţi rolul de trainer la serviciu şi vei impresiona un coleg nou cu stilul tău “didactic”. Sâmbătă vei avea parte de un picnic de neuitat, alături de persoana iubită şi vă veţi bucura împreună de un peisaj mirific. Duminică îţi vei vizita un vecin pe care de multă vreme îţi doreai să-l cunoşti mai bine.

CAPRICORN: Vineri eşti preocupat să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu, iar discuţiile în contradictoriu se vor termina de abia sâmbătă. Ocupă-te, duminică dimineaţă, de treburile casnice, pentru că vei primi o invitaţie la o cină în familie şi vei avea ocazia să te întâlneşti cu verişori sau cumnaţi pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme.

VĂRSĂTOR: Vineri este posibil să primeşti o sponsorizare sau un ajutor nesperat la un proiect profesional. Sâmbătă iei o binemeritată pauză şi îţi inviţi prietenii la un grătar. Pentru celibatari, duminică este o zi specială în care destinul le poate scoate în cale sufletul-pereche.

PEŞTI: Dacă nu ai apucat să faci curat prin şifonier, vineri te vei ocupa de reînnoirea garderobei. Deşi este weekend, sâmbătă te încăpăţânezi să termini un proiect de la serviciu şi vei sta aproape toată ziua cu nasul în calculator. Te revanşezi duminică faţă de persoana iubită cu o ieşire în oraş.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă