8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 17-19 august

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele în perioada 17-19 august

BERBEC: Vineri beneficiezi de o creştere salarială care atrage cu sine şi o promovare la locul de muncă şi începi să-ţi faci planuri de investiţie, poate vrei să cumperi locuinţa în care stai cu chirie. Sâmbătă te preocupă aspectele ce ţin de  sănătate şi îmbunătăţirea stilului de viaţă, iar duminică te dedici activităţilor de socializare în mediul virtual în special.

TAUR: Vineri te desparţi cu greu de un prieten foarte bun care a venit în vacanţă în ţară şi te străduieşti să-ţi controlezi emoţiile. Sâmbătă vei petrece ziua în natură, la un picnic în pădure sau la o plimbare prelungită în parc cu cei dragi. Duminică devii foarte inspirat în chestiuni legate de finanţe şi analizezi cu atenţie bugetul familiei.  

GEMENI: Se anunţă câteva încurcături la serviciu vineri, dar beneficiezi de suportul colegilor şi vei reuşi să rezolvi situaţia. Sâmbătă, zeiţa Fortuna este alături de tine şi îţi deschide uşa către noi oportunităţi profesionale. Duminică rişti un conflict cu persoana iubită din cauza felului radical în care îi impui să-şi schimbe obiceiurile nocive. Foloseşte-ţi strategiile tale imbatabile: tactul şi răbdarea.

RAC: Vineri te confrunţi cu dificultăţi în comunicare cu partenerul/partenera de viaţă şi faci eforturi să-ţi păstrezi calmul. Sâmbătă leneveşti excesiv din cauza oboselii acumulate pe parcursul săptămânii, iar duminică faci acrobaţii sentimentale cu o persoană din trecut. 

LEU: Vineri trebuie să ai grijă la mâncarea pe care o consumi pentru că eşti predispus la alergii alimentare. Verifică cu atenţie termenul de valabilitate al produselor şi evită combinaţiile care ştii că îţi pot face rău. Sâmbătă te împrieteneşti în mediul virtual cu o persoană pe care o admiri de ceva vreme şi îi propui să vă cunoaşteţi faţă în faţă. Duminică  evită autocriticile exagerate. 

FECIOARĂ: Ai tendinţa la pesimism vineri, însă dacă vrei să atragi atenţia cuiva nu ai mari şanse de reuşită afişând o expresie depresivă şi morocănoasă. Sâmbătă eşti stăpânul absolut al telecomenzii televizorului, iar seara improvizezi cu persoana iubită o cină romantică. Duminică participi la un eveniment de societate care îţi stimulează simţul analitic.

BALANŢĂ: Vineri se anunţă o zi calmă, fără provocări majore. Sâmbătă devii taciturn şi te închizi în cochilia ta, o atitudine care nu te caracterizează şi care îi va îngrijora pe cei dragi. Duminică faci promisiuni pe care s-ar putea să nu poţi să le onorezi. 

SCORPION: Stima de sine îţi este atacată vineri de câteva remarci răutăcioase, care te întorc pe dos şi te fac să te hiperanalizezi în oglindă. Nu uit că frumuseţea fizică e trecătoare. Sâmbătă te irită orice zgomot, fie cele din vecini, care renovează locuinţa, fie chiar şi ciripitul păsărelelor. Duminică te mai linişteşti şi îţi focusezi atenţia pe chestiuni legate de buget.

SĂGETĂTOR: Vineri vei fi trădat de o persoană pentru care băgai mâna în foc că îţi este alături sută la sută, însă sâmbătă îţi regăseşti echilibrul emoţional şi eşti gata să te debarasezi de o parte din anturaj, după o evaluare strictă. Duminică menajează-ţi sănătatea şi nu te mai stresa inutil pentru orice problemă. Fii mai optimist!

CAPRICORN: Începând de vineri intri într-o minivacanţă binemeritată, după ce în ultimele săptămâni ai muncit pe rupte la un proiect important. Sâmbătă judeci în grabă unele gesturi ale persoanei iubite, în loc să-i spui exact ce te nemulţumeşte. Duminică te agiţi să rezolvi tot felul de probleme casnice şi de abia pe seară te linişteşti cu o lectură interesantă.  

VĂRSĂTOR: Vineri trebuie să ai grijă la serviciu cum îţi faci treaba, pentru că cineva te verifică în secret dacă eşti distras de alte activităţi. Sâmbătă rişti să-ţi atragi oprobiul public din cauza ţinutei vestimentare extravagante, iar duminică începi o relaţie sentimentală riscantă.

PEŞTI: Vineri abţine-te să dai sfaturi unei persoane care ar putea să-ţi răstălmăcească vorbele, acuzându-te apoi că i-ai distrus viaţa. Astrele te sfătuiesc să ai grijă sâmbătă cum îţi reevaluezi bugetul. Duminică te distrezi de minune la o petrecere, însă nu exagera cu mâncarea prea condimentată şi consumul de alcool.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Alexandru Maxim, spectacol în Turcia! Românul a dat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Gaziantep

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a contribuit decisiv la victoria echipei sale, Gaziantep FK, cu scorul de 2-0, în fața formației Kasimpaşa, din etapa a...

VIDEO. Declarațiile lui Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Botoșani

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a declarat că se aşteaptă la un joc greu cu FC Botoşani, formaţie care a făcut meciuri bune în...

90 de blocuri din Capitală, fără apă caldă până la finalul lunii

Aproximativ 90 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă începând de astăzi și până pe 30 aprilie, pentru modernizarea unui tronson de...
Ultima oră
Pe aceeași temă