14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleHOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (1-3 iunie)

HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele în weekend (1-3 iunie)

BERBEC: Vineri debordezi de energie şi optimism, iar colegii de serviciu se molipsesc de la tine. Sâmbătă faci planuri de viitor şi studiezi câteva oferte de pe piaţa imobiliară. Eşti hotărât să investeşti într-o casă de vacanţă şi ai toată susţinerea din partea familiei, pe care o răsfeţi duminică cu un grătar la iarbă verde.
 

TAUR: Începutul verii te găseşte într-o dispoziţie uşor depresivă. Nu e cazul să dramatizezi refuzul unei întâlniri amoroase. Sâmbătă vei face o impresie bună la o expoziţie sau un eveniment cultural datorită stilului vestimentar elegant şi gesturilor rafinate. Odihna este cuvântul de ordine duminică.

GEMENI: Vineri reuşeşti să finalizezi un proiect important şi vei savura cuvintele de laudă din partea şefului. Sâmbătă ai grijă cum te porţi în compania persoanei iubite, s-ar putea să o deranjeze giumbuşlucurile şi glumele uşor nesărate. Duminică reuşeşti să dezamorsezi un conflict cu un vecin care îţi vâna locul de parcare de ceva vreme.
 

RAC: Vineri este indicat să nu tragi chiulul la locul de muncă prefăcându-te că eşti bolnav. Sâmbătă te trezeşti cu noaptea-n cap pentru a merge la pescuit împreună cu câţiva prieteni. Deşi peştii nu prea vor muşca din momeală, vei fi în elementul tău în natură. Duminică te bucuri de o ofertă neaşteptată la o sesiune de shopping online.

LEU: Vineri ai un moment de respiro cum n-ai mai avut demult şi te pregăteşti de o escapadă la munte în weekend. Dai telefoane şi prinzi locuri de cazare în ultima clipă. Sâmbătă orgoliul te obligă să nu refuzi sporturile extreme, deşi în sinea ta ţi-e destul de teamă de accidente. Supravieţuieşti cu bine şi duminică te relaxezi în braţele persoanei iubite.

FECIOARĂ: Vineri îţi vine să arunci cu dosarele în sus de bucurie că s-a terminat încă o săptămână de lucru destul de extenuantă. Veştile bune nu se opresc aici, sâmbătă primeşti un cadou misterios de la o rudă în vârstă, iar duminică reevaluezi bugetul familiei. Ai grijă la investiţiile inutile.

 

BALANŢĂ: Vineri ruminezi şi stai în cumpănă dacă să te implici mai mult în relaţia pe care o ai, eventual să te muţi cu persoana iubită. E bine să-ţi asculţi instinctul, dar şi mai bine ar fi să îţi faci o listă cu argumente pro şi contra pentru a nu regreta mai târziu. Sâmbătă îţi schimbi atitudinea şi devii mai conciliant cu un prieten care te-a cam supărat, iar duminică te relaxezi în familie.

SCORPION: Pe neaşteptate, vineri după-amiază primeşti o invitaţie la o petrecere-surpriză din partea unui coleg. Sâmbătă ai un comportament tiranic cu membrii familiei şi parcă îţi sare ţandăra din orice. Îţi dai seama că ai exagerat cu egoismul tău exagerat şi încerci duminică să te revanşezi, dar încă eşti privit cu suspiciune de cei dragi.

SĂGETĂTOR: Vineri dimineaţă primeşti vestea că un prieten de departe vrea să-ţi facă o vizită şi te pregăteşti să-l primeşti cum se cuvine. Sâmbătă te ocupi de grădinărit în curte sau în jardinierele din balcon, iar duminică îţi faci planuri de vacanţă. Atenţie la buget şi la tentaţia unor împrumuturi bancare!

CAPRICORN: Resimţi o stare de oboseală accentuată vineri, iar sâmbătă îţi faci o schimbare de look care îi surprinde chiar şi pe vecini. Duminică vei avea misiunea de mediator în relaţia de cuplu a unui prieten foarte bun şi în cele din urmă reuşeşti nu doar să-i împaci, ba chiar îi convingi să facă un copil.
 

VĂRSĂTOR: Vineri ai parte de reproşuri de infidelitate din cauza geloziei iraţionale de care dă dovadă persoana iubită. Eşti mâhnit că trebuie să te aperi de acuzaţii false, însă sâmbătă lucrurile revin pe făgaşul normal. Te simţi extenuat şi duminică, însă reuşeşti să te mobilizezi pentru o ieşire la iarbă verde.

PEŞTI: Vineri faci proiecţii de viitor cu partenerul de viaţă şi ai tot felul de planuri extravagante. Ia-o mai uşor cu scenariile SF, altfel rişti să-ţi pierzi credibilitatea. Sâmbătă visezi cu voce tare la un concediu de vis. În schimb, duminică te concentrezi pe trecut şi faci comparaţii nedrepte faţă de persoana iubită.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă