12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 14 August: Leul va face o alegere importantă astăzi

Horoscop 14 August: Leul va face o alegere importantă astăzi

Berbec

Este recomandat ca astăzi, bebercul să nu își petreacă timpul și elergia pe atacuri verbale. Este foarte puțin probabil să ai un succes semnificativ din aceste atacuri. Motivul acestora este faptul că veți avea o dezbatere cu o persoană care are mai multă experiență și anulează oricare din argumentele tale. Cel mai bine e să recunoști abilitățile sale și astfel îți vei proteja nervii.

Taur

Astăzi taurul va refuza să își admită pierderea. Persoana pe care o curtezi de mult timp, alături de care vrei să începi o poveste de deragoste, va începe o relație cu altcineva astăzi. După ce vei auzi aceste lucruri, decizi să te comporți ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Gândește-te dacă vrei să trăiești în toate fanteziile tale sau nu. Cu toate acestea, există mari șanse ca aceste două persoane să își mențină relația.

Gemeni

Gemenii vor petrece această zi construind un nou proiect. Te va speria puțin complexitatea acestui proiect, dar te vei dedica si vei face cu siguranță totul în mod corect. După aceasă muncă intensă, ia o pauza bine meritată. Cea mai bună descărcare după o zi ca asta este o carte bună sau cateva ore la o un post tv amuzant.

Rac

Astăzi racul își va privi într-un mod diferit partenerul de viață. Vei observa că cineva are o pasiune pentru jumătatea ta, exact cum simțeai și tu la începutul relației. Gelozia te va stimula foarte mult în această situație și vei decide să faci tot ce poți pentru a reînvia relația de cuplu.

Leu

Leul trebuie să aleagă astăzi între doi concurenți demni de mâna și inima lui. Fiecare dintre aceste două persoane vor fi foarte interesați de tine, dar nici unul dintre ei nus e încadrează în viitorul pe care ți-l imaginezi. E mai bine să auzi adevărul de la tine, decât o miniciună și să nu lași pe niciunul dintre ei să creadă ca pot avea o relație de dragoste cu un viitor plăcut.

Fecioară

Fecioara reușește astăzi să rezolve o problemă complexă legată de cedarea unui imobil de familie. Este posibil ca astăzi să înceapă un proces lung și epuizant pentru tine. Rudele tale nemulțumite vor face tot posibilul să ia tot ce pot din această proprietate. Va fi dureros să înțelegi că acești oameni au uitat de legăturile de familie ți se bazează doar pe câștigul personal.

Balanță 

Balanța trebuie să se ocupe astăzi de restabilirea echilibrului său emoțional. Vei fi agitat de o dispută dis de dimineață cu partenerul de viață. Jumătate din tine va insista ca are dreptate, dar de asemenea vei încerca să îți aperi și opinia personală. Vă veți aminti cam toată ziua de acest dialog obositor și vă veți agrava singur starea de spirit. Încearcă să te calmezi cât mai repede posibil.

Scorpion

Astăzi, scorpionii vor lupta pentru locul lor sub soare. Vei decide să obți rezultatea foarte bune în ceea ce privește progresul carierei. Autoritatea ta oficială va crește semnificativ și vei adera pentru o poziție prestigioasă. Cu toate acestea, unui dintre colegii tăi, o persoană alături de care ai comunicat întotdeauna, va începe să te privească într-o manieră neprietenoasă.

Săgetător

Săgetătorul va dobândi un lucru foarte util pentru viața de zi cu zi, astăzi. Acesta va fi singurul eveniment important pentru această zi. În toate celelalte privinte vei avea un succes diferit. Vei lucra, dar este posibil să nu vezi rezultatul acestor lucrări. Se pare că te înțelegi bine cu partenerul de viață, dar pentru el această relație este mult prea armonioasă.

Capricorn

Capricornii vor găsi astăzi noi prieteni în colegii de la muncă. Cu toții veți realiza un proiect foarte complex, în cadrul căruia veți comunica pe o varietate de subiecte. Imediat după muncă, unul dintre voi vă va sugera să mergeți la un restaurant. Toată lumea va fi de acord și astfel vei începe o petrecere spontană de care toți veți fi încântați. Se pare că echipa ta e formată din oameni interesanți și cu foarte mult simț al umorului.

Vărsător

Astăzi, vărsătorul nu va putea să înțeleagă care sunt miciunil din comportamentul jumătății sale. Bănuiești că doar pentru că lipsește în această după amiază, partenerul tău are multe secrete. Dorind să afli dacă există o persoană, vei conduce o mică anchetă, iar se pare că această persană se numește ” job-ul”. Este locul în care partenerul tău își dedică tot timpul liber pentru binele relației voastre.

Pești 

Peștii vor vizita astăzi o rudă îndepărtată. Cum ai ajuns la această persoană acasă, aceasta va începe să te insulte, ținând minte chiar și porecla ta din copilărie, pe care ai încercat să ți-o ștergi din minte. Singurul lucru pe care îl poți face este să răspunzi cu același cinism. Amintește-ți toate prostiile făcute de această persoană și apoi aruncă-e sarcastic către ea.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă