Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Honest Company a semnat contractul cu Sindicatul Actorilor Americani

Compania actriţei Jessica Alba, The Honest Company, a semnat acordul cu Sindicatul Actorilor Americani (SAG-AFTRA), după ce uniunea a recomandat membrilor ei să nu colaboreze cu această firmă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.08.2018 - 10:01

După două zile de la anunţul făcut de SAG-AFTRA, Jessica Alba a anunţat că un contract a fost semnat cu sindicatul şi că aceasta a fost întotdeauna intenţia companiei.

Actriţa a precizat că discuţii în acest sens au fost purtate încă de săptămâna trecută, deşi un oficial al sindicatului a afirmat luni contrariul.

„SAG-AFTRA este o parte importantă a comunităţii actorilor şi, ca membru al lui din 1994, susţin misiunea sa”, a spus fondatoarea The Honest Company într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter.

Ea a mai transmis că susţine plata corectă şi oferirea de condiţii de muncă rezonabile pentru toţi actorii.

Luni, reprezentanţi ai Sindicatului Actorilor Americani (SAG-AFTRA) au recomandat membrilor uniunii să nu colaboreze cu firma actriţei Jessica Alba, The Honest Company, susţinând că aceasta filmează în zona Los Angeles reclame care, din punct de vedere administrativ, nu îi favorizează.

Comentarii

loading...