Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hollywood, o nouă campanie împotriva hărțuirii sexuale, lansată și susținută de bărbați

După campaniile #TimesUp şi #MeToo, un grup de actori de la Hollywood au lansat mişcarea #AskMoreOfHim. Cea din urmă vine să accentueze importanţa atitudinii bărbaţilor împotriva sexismului, informează The Independent.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

06.03.2018 - 23:15

Ultimele evenimente de la Hollywood au fost dominate de discursuri şi dezbateri centrate pe campaniile #TimesUp şi #MeToo, prin care vedetele sprijină victimele abuzurilor sexuale. Celebrităţile au rostit discursuri în care pledează pentru eliminarea unor astfel de comportamente din industria cinematografică, dar şi din celelalte domenii. Mai mulţi actori de la Hollywood au lansat o nouă mişcare #AskMoreOfHim (n.r. Cere mai mult de la el) şi printr-o scrisoare deschisă au explicat de ce bărbaţii trebuie să condamne public sexismul şi să-şi asume responsabilitatea pentru astfel de acţiuni.

În această campanie s-au implicat actori importanţi de la Hollywood, cum ar fi: David Schwimmer, David Arquette şi Matt McGorry, informează Mediafax.

Comentarii

loading...