6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleHamza Breezy – model, fitness model și actor: „Mi-era foame doar de...

Hamza Breezy – model, fitness model și actor: „Mi-era foame doar de un -singur lucru: rezultate“

Îi plac oamenii, locurile, simbioza între balcanic și latin. E drept, drumurile lui prin București sunt legate și de contractele de prezentare de modă pe care le are, Hamza Breezy reprezentând imaginea a peste 30 de branduri. Cumva reușește să îmbine și pasiunea pentru fitness, și cea de model. Mai ales că anul trecut a câștigat locul I FMC Pro Fitness Model, iar anul acesta s-a calificat pentru competiția IFBB. A studiat la Focus Academy și lucrează la o televiziune în Londra.

R.L.: Cine e Hamza -Breezy?

Hamza Breezy: M-am născut în Ksar el-Kebir, un mic oraș în regiunea de nord-vest a Marocului. Locul ăsta nu este renumit pentru lume, dar a dat naștere unor indivizi remarcabili despre care poate ați auzit. Nu contează însă de unde vii – un mic oraș sau o faimoasă capitală. Poți deveni grozav! Pe când aveam 6 ani, familia mea s-a mutat în Casablanca, unde am trăit până la 11 ani. Apoi am decis să mergem în orașul Rabat. Acesta este locul în care am crescut și de care mă leagă cele mai multe amintiri. Îmi place însă să spun că locuiesc oriunde în lume. Căci, în timp, am schimbat orașe și locuințe de multe ori. Ceea ce m-a ajutat. Căci a trebuit să mă adaptez la noi locuri. Am cunoscut oameni noi de fiecare dată când ne-am mutat. M-a ajutat foarte mult!

Cât de greu a fost drumul tău?

Destinul m-a condus în Europa: Olanda, Germania și, în sfârșit, locul pe care l-am văzut întotdeauna în viziunea mea – Londra, UK. Cu toate acestea, căile noastre nu sunt niciodată la fel de drepte cum ne dorim. Am avut un început greu; locuri de muncă schimbate, apartamente. Dar am întâlnit mulți oameni. Unii dintre ei mi-au devenit foarte apropiați. Alții nu mi-au împărtășit și nu mi-au înțeles visurile și pasiunea, așa că drumurile noastre s-au despărțit. Nu știu… cred în destin și nu îl voi trăda. Viața se schimbă. Și lucrurile se schimbă. Dar, la fel ca în acele zile din copilăria în Maroc, indiferent de ceea ce a fost în jurul meu, un lucru a rămas și va rămâne neschimbat: sacul meu voluminos de gimnastică. 

De unde pasiunea pentru fitness?

Am fost fascinat la început, în adolescență, de artele marțiale, de surf, skateboard și câteva alte sporturi extreme. Se întâmpla când aveam între 12 și 19 ani.

Și ai ajuns de la sporturile extreme la prezentările de modă…

Antrenamentul mi-a dat acea „axă”, ceva la care să mă raportez. Când totul se schimba în jur, antrenamentele mi-au fost un reper stabil. Ca adolescent, poate -nu-mi dădeam seama pe deplin de importanța sportului și de beneficiile pentru sănătate. Tot ce știam era că mă face să mă simt și să arăt bine. Și când arăți bine, oamenii din jurul tău văd asta. Apoi au venit ofertele pentru prezentările de modă. Acest lucru m-a motivat să mă antrenez mai mult și să păstrez țelul.

Ai ales să continui și -cariera în fitness după ce ai devenit cunoscut pentru prezentările de modă. Nu e prea mult? Nu e prea greu?

Fiind născut într-o țară ca Maroc, într-o familie în care mama a trebuit să mă crească atât pe mine, cât și pe sora mea, însemna că nimic nu a fost ușor. Dar, indiferent de greutățile întâmpinate, continuam să merg înainte. Eram în stare să îmi cheltuiesc și ultimii bani pentru a mă antrena în sala de -gimnastică de la celălalt capăt al orașului. Mi-era foame doar de un singur lucru: rezultate. După ceva timp am văzut schimbări în reflecția oglinzii, am știut că fit-ness-ul este ceea ce îmi declanșează sufletul! Mă văd cucerind etapele Europei și Worlds -Bodybuilding. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă