11.6 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Hamilton a pus ochii pe Viktoria Odintcova

Rusoaica Viktoria Odintcova, un cunoscut model internațional, a dezvăluit că Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1, a încercat să o cucerească în urmă cu ceva timp, însă relația lor s-a transformat în prietenie.

Șatena de 26 de ani a spus că Hamilton ar fi curtat-o imediat după ce acesta s-a despărțit de celebra cântăreață Nicole Scherzinger. Cei doi s-au și întâlnit în Barcelona, după un schimb de mesaje pe Instagram. „A fost după Nicole Scherzinger. Ne-am întâlnit în Barcelona. De atunci am rămas în termeni amiabili, el a devenit prietenul meu. Nu avem nicio relație romantică. De exemplu, ne putem suna unul pe celălalt, întrebându-ne: ’Ce mai faci? Hai să bem cafeaua împreună într-o zi’. Asta e tot.”

Viktoria, care a participat la câteva curse de Formula 1 la invitația personală a lui Hamilton, a declarat că este bombardată cu propuneri indecente din partea multor sportivi celebri, însă preferă să le ignore. „Adesea primesc mesaje de la sportivi profesioniști, în special de la fotbaliști. Nici nu-mi amintesc numele lor, sincer. Nici nu le deschid”.

Ultimul care a încercat să-i intre în grații apetisantei rusoaice a fost chiar Cristiano Ronaldo, însă Viktoria nu i-a dat nicio șansă: „Am şters mesajul şi nu i-am răspuns. Ştiu şi alte fete cărora le-a scris, astfel că l-am trimis la plimbare”.

Ultima oră
Pe aceeași temă