11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Halloween fierbinte în dormitor

Noaptea de Halloween este cu siguranță o noapte dedicată fanteziilor. Și mai ales lipsei de prejudecăți. De la stewardese serioase, îngerași cuminți, profesoare severe, bavareze voluptoase sau polițiste puse pe arestări, la clasice, dar seducătoare asistente medicale sau iepurași obraznici – orice fantezie devine posibilă. Pentru fiecare din aceste roluri vei găsi pe SevenSins.ro mai multe variante de costume, astfel încât acesta să se potrivească perfect siluetei și stilului tău.

 

 

Accesorii care condimentează petrecerea

Dar provocarea nu se oprește aici. Poți transforma o seară specială într-una cu adevărat de neuitat și cu ajutorul altor accesorii seducătoare, care vor crea o atmosferă specială în dormitor. Pentru o notă de mister, alege o lenjerie intimă sexy alături de o mască dantelată. Aceasta îți va conferi nu doar o aură senzuală, ci îți va da încredere să te transformi în cine visezi în dormitor. Iar acesta nu poate fi decât un ingredient al succesului unei nopți de Halloween cu adevărat speciale.

Măcar o dată în viață, orice femeie ar trebui să încerce să își asume rolul dominatoarei în dormitor. Pentru acest lucru, nu trebuie decât să îți găsești costumația potrivită. Cum ar fi un body îndrăzneț, din latex. Pe lângă acesta, câteva accesorii pot contribui la un role-play de succes: un bici fin, niște cătușe senzuale sau o eșarfă din mătase. 

Anul acesta, Halloween înseamnă să îți dai frâu liber imaginației, pentru că orice fantezie este permisă în dormitor!

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă