14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleGwyneth Paltrow şi producătorul Brad Falchuk s-au căsătorit la New York

Gwyneth Paltrow şi producătorul Brad Falchuk s-au căsătorit la New York

Gwyneth Paltrow, 46 de ani, şi Falchuk, 47 de ani, au început să aibă o legătură în 2014, după ce s-au cunoscut la filmările serialului de televiziune ‘Glee’, una dintre producţiile cu care este responsabil Falchuk. Soţul lui Gwyneth este totodată producătorul popularei serii American Horror Story.

Totuşi relaţia lor a devenit publică de abia în 2015, notează portalul de ştiri.

Potrivit E! News, la ceremonie au asistat vedete precum Cameron Díaz şi soţul ei rockerul Benji Madden, Steven Spielberg, Robert Downey Jr şi soţia sa Susan, precum şi Jerry Seinfeld şi soţia sa Jessica, care vineri seara au oferit mirilor o cină cu repetiţie înainte de nuntă.

Pentru amândoi este vorba de a doua căsătorie.

Gwyneth Paltrow a mai fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, iar cei doi au rămas buni prieteni.

Chris şi trupa sa au oferit sâmbătă chiar înainte de nuntă un recital în cadrul galei Global Citizen Festival desfăşurată în Central Park din New York.

Portalul din lumea spectacolului notează că nu se ştie dacă Chris Martin a participat la nuntă. Cei doi au divorţat în 2016 şi împart custodia asupra celor doi copii Apple şi Moses.

La rândul său, Falchuk a mai fost căsătorit cu producătoarea de televiziune Suzanne Bukinik şi au divorţat după zece ani de căsnicie în 2013. Au de asemenea doi copii împreună, Isabella şi Brody.

Gwyneth şi Falchuk şi-au anunţat logodna la începutul anului acesta, în ediţia din ianuarie a revistei Goop

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă