Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul pregătește noi restricții: evenimente private cu cel mult 20 de persoane sau deloc

Premierul Orban a anunțat, luni, că va propune noi restricții în România, pentru a ține în loc epidemia de coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2020 - 11:32

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni dimineață, că va propune sistarea evenimentelor private sau, în cel mai favorabil caz, revenirea la vechiul sistem în care era permisă prezența a cel mult 20 de participanți.

"Voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din sursele de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem cu maximum 20 de persoane. Azi, evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare. Asta e legea. Sunt foarte mulți organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli în organizarea nunților", a precizat șeful Guvernului.

Comentarii