Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Glume de 1 Aprilie. SRI: "Stai cam mult pe telefon"

Câteva instituţii din România au urmat linia tradiţională a farselor de 1 Aprilie şi au postat pe Internet câteva glume legate de activitatea lor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2018 - 19:11

Una dintre instituţiile care au marcat ziua de 1 Aprilie este Serviciul Român de Informaţii (SRI) care a postat, duminică, pe Facebook, o imagine albastră însoţită de textul: "Stai cam mult pe telefon".

La rândul lui, Ministerul Apărării Naţionale (MApN), care se pregăteşte să ia în subordine, de la Ministerul Economiei, industria românească de apărare, a postat pe Internet "informaţia" că se reia producţia de maşini de luptă în România. Fotografia care însoţeşte acest mesaj reprezintă un tanc, făcut din zăpadă.

Comentarii

loading...