28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăLifestyleGinevra, vinovată de concedierea iubitului

Ginevra, vinovată de concedierea iubitului

Carierea lui Mirko Antonucci, fost semifinalist al Champions League cu AS Roma în 2018, este pe o pantă descendentă, iar acest lucru se datorează, în mare măsură, iubitei sale, Ginevra Lambruschi.

Jucătorul italian în vârstă de 21 de ani a fost dat afară zilele trecute de clubul Vitoria Setubal, unde era împrumutat de AS Roma, după ce șefii grupării portugheze au constatat că Mirko își petrece timpul mai mult pe rețelele de socializare decât pe terenul de antrenament.

Acesta a ajuns un cvasi-influencer de modă, alături de iubita sa, Ginevra, iar cei doi postează clipuri și fotografii pe TikTok și Instagram. Picătura care a umplut paharul celor de la Vitoria a fost ultimul clip publicat de cuplul italian. Cei doi zâmbeau și dansau la doar câteva ore după ce Setubal pierdea cu Boavista, scor 1-3.

„Nu mai contăm pe el. Un jucător profesionist trebuie să fie concentrat 24 de ore pe zi la fotbal. Comportamentul său nu era ce doreau conducătorii, nici ce meritau fanii”, a fost mesajul transmis de tehnicianul portughezilor.

Ginevra Lambruschi și Antonucci sunt împreună de 6 luni. Diva este celebră pe Instagram, acolo unde are peste jumătate de milion de fani care îi urmăresc fiecare mișcare. Italianca iubește tatuajele, având mai multe pe corp, și este pasionată de modă și călătorii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă