Gina Pistol, înlocuită la „Chefi la cuțite”. Ce vedetă i-a luat locul

Pentru că sezonul 9 a „Chefi la cuțite” a fost filmat în timpul sarcinii Ginei Pistol, aceasta a fost nevoită să se retragă din proiectul televizat. Producătorii au găsit rapid o soluție pentru a o înlocui pe frumoasa mămică.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

05.05.2021 - 15:05

Începând de marți, 4 mai, emisiunea „Chefi la cuțite' de la Antena 1 are o nouă prezentatoare. 

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.', va spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta viitoarei prezentatoare Chefi la cuțite ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul sezonului 9. 

 

Cine este noua prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”

 

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, va fi cea care o va înlocui pe Gina Pistol la cârma sezonului 9 „Chefi la cuțite'.

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt training' înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! 

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne' ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum', a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite. 

Citește totul despre:

Comentarii