31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleGina Pistol în lacrimi la „Chefi la cuțite”. Ce a pățit ...

Gina Pistol în lacrimi la „Chefi la cuțite”. Ce a pățit vedeta

Așa că, în cea de-a treia ediție a show-ului, difuzată marți seara, Gina Pistol a fost surprinsă de una dintre concurentele care s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat delicios.

Concurenta  Nicoleta Pop, care a declarat că deține un atelier de broderie computerizată, i-a adus Ginei un cadou personalizat pentru micuța pe care o așteaptă.

Prezentatoarea a primit o bluziță pentru fiica sa care i-a adus lacrimi de emoție.  În momentul în care Gina Pistol a deschis cutiuța și a dezvăluit conținutul, a izbucnit în lacrimi.

„Simpaticilor, m-ați așteptat mult?’, a fost mesajul inscripționat pe bluziță.

„Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… ‘Simpaticilor, m-ați așteptat mult?’ Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte’, a zis Gina Pistol în timp ce încerca să-și stăpânească lacrimile.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă