Gina Pistol, despre schimbările prin care trece corpul ei în sarcină

Mai puțin de 2 luni o mai despart pe frumoasa Gina Pistol până în momentul în care va deveni pentru prima oară mamă. Aceasta dezvăluia că va aduce pe lume o fetiță în luna martie și, de curând a povestit și despre schimbările prin care a trecut pe parcursul sarcinii.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

Actualizat: 14.01.2021 - 18:02

Sarcina este destul de grea pentru Gina. Suferă de rinită alergică și retenție de apă, iar corpul său a trecut prin numeroase schimbări. 

Aceasta a mărturisit printr-o serie de filmulețe pe Instagram Story că inclusiv ea a rămas șocată de numărul kiloramelor acumulate pe parcursul celor 7 luni de sarcină.

 

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Și trebuie să fac ceva, n-am cum”, a povestit Gina pe Instagram.

„Nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, a continuat.

 

.

Chiar și așa, prezentatoarea TV nu dorește să pară că se plânge de toate schimbările. Se declară fericită și emoționată că va deveni curând mămică:

„Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viață de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece”

 

Fetița pe care Gina Pistol o așteaptă alături de Smiley va veni pe lume în luna martie. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar vestea că vor deveni părinți i-a luat prin surprindere, dar i-a și bucurat pe fanii celor doi.

Citește totul despre:

Comentarii