10.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleGina Pistol, despre schimbările prin care trece corpul ei în sarcină

Gina Pistol, despre schimbările prin care trece corpul ei în sarcină

Sarcina este destul de grea pentru Gina. Suferă de rinită alergică și retenție de apă, iar corpul său a trecut prin numeroase schimbări. 

Aceasta a mărturisit printr-o serie de filmulețe pe Instagram Story că inclusiv ea a rămas șocată de numărul kiloramelor acumulate pe parcursul celor 7 luni de sarcină.

 

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Și trebuie să fac ceva, n-am cum”, a povestit Gina pe Instagram.

„Nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, a continuat.

 

.

Chiar și așa, prezentatoarea TV nu dorește să pară că se plânge de toate schimbările. Se declară fericită și emoționată că va deveni curând mămică:

„Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viață de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece”

 

Fetița pe care Gina Pistol o așteaptă alături de Smiley va veni pe lume în luna martie. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar vestea că vor deveni părinți i-a luat prin surprindere, dar i-a și bucurat pe fanii celor doi.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă