11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleGina Pistol anunță ce nume a ales pentru fiica sa

Gina Pistol anunță ce nume a ales pentru fiica sa

Astăzi, într-o serie de postări pe InstaStory, Gina Pistol a arătat ce produse au ajuns deja acasă pentru fiica sa.

Conform postărilor sale, se pare că micuța va primi numele de Regina, nume pe care cei doi l-au menționat și în filmarea în care anunțau că vor deveni părinți: 

„Vrem să numim fetița.. merge foarte bine cu Maria – Regina’, zicea Gina atunci spunând că e gluma ei preferată. 

Atunci cei doi spuneau că nu va rămâne acest nume, câteva luni mai târziu însă Gina se pare că încă își numește fiica așa.

Pregătirile de care Smiley povestea în urmă cu o săptămână în cadrul emisiunii „La Măruță”, se pare că se apropie de final. 

„Mai avem 20% din renovat. De spălat hăinuțele fetiței, trebuie să semnez contractul cu banca de celule stem, cu spitalul privat unde o să nasc. mers la ecografie, analize… Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă, pe cuvântul meu! Nu știu dacă am timp să le termin pe toate până nasc. Incredibil cât de repede trece timpul’, a mai povestit astăzi Gina.  

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă