9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGhidul pantalonilor scurți bărbătești pentru vară

Ghidul pantalonilor scurți bărbătești pentru vară

Iar dacă la locul de muncă și în medii mai selecte va trebui să arătăm foarte bine, măcar în timpul liber vom putea să ne alegem ținute mai relaxate și care să ne permită să suportăm mai ușor temperaturile ridicate ale verii. Și aici ne referim la pantalonii scurți, pe care bărbații nu pot să îi poarte în orice situație.

Dezvelirea picioarelor la bărbați nu este la fel de binevenită ca în cazul femeilor. Nu vom putea să ne afișăm picioarele, ca bărbați, atunci când avem o muncă de birou, atunci când trebuie să avem o imagine bună în fața clienților, sau atunci când suntem oameni de afaceri. Respectul pentru cei pe care îi avem în față se demonstrează și prin ținuta pe care o avem. Iar pantalonii scurți nu sunt o variantă acceptabilă în acest sens. Până la urmă, sunt foarte puține birouri sau mașini de firmă care nu dispun de aer condiționat, care să ajute la confortul termic. Putem purta pantaloni scurți doar dacă munca noastră nu presupune întâlniri cu clienții. 

În schimb, în timpul liber, suntem liberi să purtăm orice, indiferent de statutul nostru la locul de muncă. În timpul liber, și marii directori și manageri își permit să se relaxeze într-o pereche de pantaloni scurți, care să îi mai scutească de căldurile insuportabile. Ce modele de pantaloni scurți să alegi? Care îți plac. Partea bună este că găsești o mulțime de variante și de modele de pantaloni scurți în magazinul online Bolf. Indiferent de stilul tău personal, ai de unde alege tot ceea ce te reprezintă. 

Avem la dispoziție următoarele modele:

– Pantaloni scurți de trening – aceștia sunt printre cele mai comode modele de pantaloni scurți, care oferă atât libertate de mișcare, cât și o plăcere la atingere, deoarece sunt confecționați din bumbac, fiind moale și plăcut. În plus, bumbacul are și proprietatea de a absorbi transpirația, deci și confortul tău va fi unul ridicat.

– Pantaloni de trening ceva mai lungi – realizați din același material, acești pantaloni au o lungime care acoperă genunchii, și care, în același timp, au un elastic la bază care îi ține pe lângă picior, fiind la fel de confortabili la purtare.

– Pantaloni scurți sport – ca și croi sunt foarte asemănători cu cei de trening, doar că materialul are o compoziție mai ușoară, mai mult sintetică, care permite pielii să respire mai bine. La fel ca și ceilalți, pot avea diferite lungimi, cei mai lungi fiind până sub genunchi, dar fără bandă elastică. Pot fi simpli, într-o singură culoare, sau pot avea diverse imprimeuri și aplicații, dintre cele mai interesante.

– Sortul – este o altă formă de pantaloni scurți, care se poartă în mod special pe plajă sau la piscină, pentru că se pot folosi foarte bine și pentru înot de plăcere, fiind confecționați din material sintetic, care se usucă foarte repede la soare. 

– Pantaloni scurți chino – au un aspect mai plăcut, au o ținută mai bună la purtare, motiv pentru care se pot asocia și la ținutele casual, de ieșire la o cină pe o terasă. De preferat, sunt într-o singură culoare și au o lungime până deasupra genunchiului.

– Pantaloni scurți denim – așa cum le spune numele, sunt realizați din denim și pot avea o lungime mai scurtă, fiind potriviți și pentru ieșiri în oraș, la ținute casual.

– Pantaloni scurți cargo – sunt acei pantaloni cu multe buzunare baggy, care încă nu au ieșit din modă, pentru că sunt destul de utili pentru bărbați. De cele mai multe ori au o lungime până sub genunchi.

Oricare ar fi perechea de pantaloni scurți pe care o preferi, ține cont întotdeauna de contextul în care îi porți. Poți alege o mulțime de modele din fiecare stil pe Bolf.ro, la prețuri foarte bune.

Cele mai citite

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă