11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleGhidul cumpărătorului pentru lenjerii de pat

Ghidul cumpărătorului pentru lenjerii de pat

Plecând de la compoziția lenjeriei de pat la proprietățile acesteia și până la imprimeu, alegerea lenjeriei potrivite pentru tine se poate dovedi o misiune aproape imposibilă.

Tocmai de aceea, specialiștii de la Vise Pufoase au fost de acord să ne lumineze puțin și să sublinieze cele mai importante aspecte. Pentru cei nou-veniți, VisePufoase.ro este unul dintre cele mai  mari magazine online cu articole de dormitor din România: lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi sau pături, sute și sute de modele disponibile zi și noapte.

Să intrăm, deci, în pâine: cel mai important factor la alegerea unei lenjerii de pat de calitate este compoziția sa. Vei căuta, fără îndoială, o lenjerie de pat trainică din bumbac 100%; este o alegere foarte bună, întrucât bumbacul este un material foarte confortabil, plăcut la atingere și care absoarbe umezeala peste noapte.

Totodată, poți recunoaște o lenjerie din bumbac de calitate după rezistența sa. Vei observa că spălările repetate nu îi dăunează și că imprimeul colorat nu dispare după primele ore în mașina de spălat. Rezistența sa este cu atât mai apreciată de-a lungul anului, întrucât bumbacul este recomandat atât vara, cât și iarna – materialul este foarte versatil.

Un alt avantaj al bumbacului este proprietatea sa hipoalergenică – această compoziție este sigură pentru persoanele alergice și asigură un spațiu curat și primitor zi de zi. Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care lenjeriile din bumbac sunt atât de populare – pretarea lor la orice cerință.

Imprimeul joacă și el, bineînțeles, un rol important: atât modelul, cât și culorile trebuie să se potrivească mănușă cu dormitorul tău. De exemplu, la Vise Pufoase ai disponibile peste o sută de imprimeuri în culori care mai de care, cu designuri florale, geometrice sau clasice – cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Atunci când vine vorba despre mobilier, recomandăm ca în dormitoarele cu stil minimalist să se regăsească o lenjerie de pat asemănătoare – ori bicolore, ori într-o singură culoare potrivită în acest ambient. Dormitoarele clasice fac excepție de la aproape orice regulă, culorile fiind singurele care își pot impune “cuvântul”.

După cum probabil s-a înțeles deja, lenjeriile de pat din bumbac nu sunt frumoase și atât – acestea contribuie, printre altele la un somn plăcut și odihnitor. Este un aspect foarte important, având în vedere nivelul de stres la care suntem supuși zi de zi. Este foarte important ca măcar peste noapte să găsim relaxarea de care avem nevoie, nu-i așa?

Acum că știi ce trebuie să cauți la o lenjerie de pat de calitate, poți încerca și tu www.visepufoase.ro! Specialiștii în somn pufos îți stau la dispoziție cu cel mai mare drag de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00, cu cea mai bună calitate Ralex Pucioasa și Meltem Textil.

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă