Ghid: Cum poți alege perna potrivită pentru somn

Există mulți factori care contribuie la un somn bun: salteaua, temperatura, zgomotele distractive și lumina (sau lipsa acestora).

Share

Bianca Ion 0 comentarii

22.02.2021 - 17:57

Dar ți-ai considerat vreodată perna ca pe un jucător important? A avea salteaua potrivită este un început minunat pentru a dormi mai bine, dar dacă perna este groaznică, s-ar putea ca somnul să fie perturbat.

 

De ce contează perna potrivită?


Găsirea pernei potrivite vă poate îmbunătăți calitatea somnului, deoarece te ajută să te odihnesti. In plus, o postură bună de somn te ajută să dormi mai bine și să te trezești fără acele dureri.

Perna potrivită vă va ajuta să vă mențineți coloana vertebrală aliniată în timp ce dormiți. De asemenea, ajută la postura de dormit, indiferent de poziția dvs. preferată de dormit. Cu o pernă care susține o postură sănătoasă, gâtul, umerii, spatele și șoldurile vor primi sprijinul de care au nevoie, astfel încât să vă treziți fără durere.

 

Recunoașteți când este timpul să vă înlocuiți perna.


Este recomandat să aveți în vedere:

  • nivelul de uzură
  • acumularea de celule ale pielii
  • acarienii adăpostiți în material.

Aceștia pot semnala că este timpul să vă înlocuiți perna. Odată ce perna începe să devină încărcată și lăsată, ar trebui să începeți cu siguranță să cumpărați una nouă.

 

Citește mai multe pe casamea.ro

Citește totul despre:

Comentarii