15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGEZE a echipat Shopping City Timișoara cu un sistem de ușă revoluționar...

GEZE a echipat Shopping City Timișoara cu un sistem de ușă revoluționar și personalizat

București, 8 iulie 2019 – GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, a furnizat și instalat în centrul comercial Timișoara Shopping City produsul GEZE TSA 395 Multi – o ușă rotativă și glisantă automată într-una singură, oferind vizitatorilor confort în acces, cât și siguranță și estetică. De mari dimensiuni, cu un diametru de 5400mm, această ușă este ideală pentru locații comerciale unde clienții circulă cu obiecte mari și cărucioare de cumpărături. Mai mult, aceasta este recomandată și pentru spitale, unde accesul trebuie să fie rapid și facil, iar personalul folosește paturi sau cărucioare medicale.

GEZE TSA 395 Multi combină cele mai bune caracteristici din cele două ”lumi”, integrând și o ușă glisantă automată. Aflată în centru, aceasta funcționează normal, oferind ușurință în mișcare la trecerea cu obiecte foarte mari sau în perioade cu trafic ridicat, în timp ce ușa rotativă este inactivă.

Ușa rotativă cu două foi oferă libertate și creativitate arhitecților, în timp ce duce accesibilitatea și confortul la un nou nivel.

”Parteneriatul cu centrul comercial din Timișoara a fost despre colaborare și customizare. Prin instalarea acestei uși care este și rotativă și glisantă automată, intrarea în mall nu numai că este spectaculoasă din punct de vedere al design-ului, dar oferă și multi-funcționalitate, astfel că vizitatorii se pot bucura de un acces ușor și plăcut, fără bariere sau neplăceri. În plus, aceasta contribuie la eficiența energetică din interiorul clădirii, deoarece se deschide doar atunci când este necesar, având un efect de izolare împotriva influențelor meteorologice”, a declarat Cristian Circiumaru, National Sales Manager GEZE România.

Atunci când intrarea unei clădiri necesită atât un design sofisticat, dar și capacitatea de a fluidiza în siguranță un număr mare de vizitatori, propunerea consultanților GEZE pentru acest sistem de ușă GEZE TSA 395 Multi a venit ca un răspuns firesc de a livra o soluție profesionistă, integrată, cu performanțe tehnice, dar și estetice. 

”Acest tip de produse denotă preocuparea beneficiarului pentru soluții de calitate și ne bucurăm că Shopping City Timișoara beneficiază de cele mai noi tehnologii”, completează Cristian Circiumaru.

 

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă. 

În prezent, grupul deține 32 de subsidiare la nivel mondial și peste 3.000 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sti-clă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sis-teme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă