19.6 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Georgina șochează: „Eram o rățușcă urâtă”

Încă de la o vârstă fragedă, Georgina a trebuit să se descurce pe cont propriu, mai ales că tatăl ei a stat zece ani la închisoare pentru două infracțiuni de trafic de droguri. Modelul spaniol în vârstă de 26 de ani locuia într-o casă modestă și lucra pe un salariu săptămânal de 300 de euro înainte ca întâlnirea din iunie 2016 cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo să-i transforme radical viața. La rându-i, nici cvintuplul câștigător al „Balonului de Aur”, care acum are o avere de peste jumătate de miliard de euro, nu s-a născut în puf.

Actualmente, Georgina este una dintre cele mai populare persoane de pe Instagram, cu 21,5 milioane de urmăritori, fiind model pentru multe branduri de lux.

Comparând situația de acum cu ce i s-a spus atunci când era mică, Georgina a afirmat: „Când eram mică, mereu mi s-a spus că eram o rățușcă urâtă. La naștere, nimeni nu ar fi spus că voi fi frumoasă mai târziu. Însă acum mă iubesc pe mine așa cum sunt, cu toate imperfecțiunile. Nimeni nu este perfect. Dar fiecare dintre noi e unic. Asta ne face speciali”.

Ultima oră
Pe aceeași temă