Georgina șochează: „Eram o rățușcă urâtă”

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a șocat pe toată lumea cu ultima sa declarație. Chiar dacă se află pe lista celor mai frumoase femei de pe mapamond, bruneta susține că în copilărie era considerată „rățușca cea urâtă”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.10.2020 - 22:45

Încă de la o vârstă fragedă, Georgina a trebuit să se descurce pe cont propriu, mai ales că tatăl ei a stat zece ani la închisoare pentru două infracțiuni de trafic de droguri. Modelul spaniol în vârstă de 26 de ani locuia într-o casă modestă și lucra pe un salariu săptămânal de 300 de euro înainte ca întâlnirea din iunie 2016 cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo să-i transforme radical viața. La rându-i, nici cvintuplul câștigător al „Balonului de Aur”, care acum are o avere de peste jumătate de miliard de euro, nu s-a născut în puf.

Actualmente, Georgina este una dintre cele mai populare persoane de pe Instagram, cu 21,5 milioane de urmăritori, fiind model pentru multe branduri de lux.

Comparând situația de acum cu ce i s-a spus atunci când era mică, Georgina a afirmat: „Când eram mică, mereu mi s-a spus că eram o rățușcă urâtă. La naștere, nimeni nu ar fi spus că voi fi frumoasă mai târziu. Însă acum mă iubesc pe mine așa cum sunt, cu toate imperfecțiunile. Nimeni nu este perfect. Dar fiecare dintre noi e unic. Asta ne face speciali”.

Comentarii