20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGeorge Clooney și alte celebrități deschid o școală de film

George Clooney și alte celebrități deschid o școală de film

George Clooney, Don Cheadle, Kerry Washington, Mindy Kaling, Eva Longoria și alții vor co-fonda o școală de film pentru comunitățile defavorizate începând din toamna anului 2022. Școala de producție de film și televiziune Roybal va oferi studenților o educație academică robustă, pregătire practică și acces la povestitori renumiți și la alți profesioniști și experți de la Hollywood. Școala va oferi, de asemenea, o inițiativă dedicată de stagiu.

„Scopul nostru este să reflectăm mai bine diversitatea țării noastre. Asta înseamnă să începi devreme. Înseamnă crearea de programe de liceu care îi învață pe tineri despre camerele de luat vederi, despre editare, efecte vizuale și sunet și toate oportunitățile de carieră pe care această industrie le poate oferi”, a spus Clooney într-un comunicat.

 „Înseamnă stagii care duc la cariere bine plătite. Înseamnă să înțelegem că suntem toți împreună în asta ”. Școala va fi găzduită în cadrul Edward R. Roybal Learning Center din Los Angeles, iar programul pilot va începe cu elevii din clasa a IX-a și a X-a, urmând să se extindă pentru clasele a XI-a și a XII-a în următorii doi ani. Districtul şcolar din Los Angeles, al doilea cel mai important din Statele Unite, numără 650.000 de studenți, care provin în principal din medii cu venituri mici și predominant din familii afro-americane sau hispanice.

Slaba înregistrare a Hollywoodului în ceea ce privește diversitatea, atât în fața, cât și în spatele camerei, a fost supusă unui control atent în ultimii ani. Noul program va oferi „stagii care să ducă la cariere bine plătite”, a adăugat Clooney, care, împreună cu cofondatorii săi, va servi în cadrul unui consiliu consultativ. Acesta va „împleti profesorii cu povestitori de renume, împreună cu profesioniști și experți din industrie” și își propune să „construiască o bază amplă de talente pregătite pentru carieră pentru industria cinematografică și de televiziune” . Inițiativa actorilor va fi susținută de directori de la studioul de la Hollywood Working Title Films și Creative Artists – cea mai mare companie de management de artiști din Hollywood.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă