10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleGelul UV folosit, secretul unei manichiuri reușite și rezistente

Gelul UV folosit, secretul unei manichiuri reușite și rezistente

Știți cum se spune, știm teoria, dar ne cam chinuie practica. Realizarea unei manichiuri rezistente, impecabile și atractivă vizual înseamnă un cumul de factori, de la priceperea tehnicianului protezist până la materialele, produsele pe care le folosește. Iar dacă ne raportăm la manichiura cu gel, o alegere populară în zilele noastre, baza acesteia este calitatea gelului UV folosit.

Manichiura cu gel rămâne în topul preferințelor

Pentru că practic corectează mici defecte ale unghiilor naturale, pentru că redă perfecțiunea în materie de unghii, manichiura cu gel este tot mai dorită. Pot fi create atât de multe modele, forme, așadar orice femeie dornică de a etala unghii perfecte poate opta pentru acest gen de manichiură. Este de altfel și o alegere practică, dacă ținem cont de avantajele cu care vin la pachet astfel de manichiuri:

✔  Rezistă până la 3 săptămâni. Asta chiar și în condițiile în care sunt realizate mai toate activitățile casnice, fără restricție. Gelul nu sare, nu își pierde culoarea și strălucirea, nu își modifică aspectul. Doar unghia naturală ce crește de la bază trădează necesitatea de a reface manichiura.

✔  Protejează unghiile și este deci o alegere ideală pentru cele care au unghii casante sau moi, fragile adesea, care se exfoliază și nu rezistă să crească, să arate și să fie sănătoase.

✔  Poate fi aplicată culoare, ojă atunci când se dorește o schimbare de moment.

✔  Costuri accesibile în ceea ce privește realizarea acesteia.

Geluri UV de calitate, profesionale

Un rezultat bun vine ca urmare a utilizării unor produse profesionale. Așadar, gel unghii UV pentru o manichiură impecabilă și rezistentă regăsim la Nolia Shop, e-shop dedicat al acestei nișe. De altfel toată gama de produse aici este testată și recomandată de personal cu experiență care activează în domeniu și care a pus bazele unei academii cu același nume.

Gelul folosit este cel care oferă șansa de a crea o construcție a unghiei într-un timp scurt. Doar că nu numai atât contează, ci și abilitățile celei care îl va folosi. Va conta cât de repede lucrează spre exemplu și cât de bine se pricepe la modelaj, astfel încât să aleagă un gel de consistență potrivită, care nu curge, care nu cere să fie cât mai repede modelat pe unghie.

În cazul în care gelul nu este ales bine apar și probleme, de la timpul mult prea lung până la reușita construcției și până la schimbarea de textură sau formă până când acesta se usucă.

Cum trebuie ales gelul

Un tehnician profesionist știe să facă o astfel de alegere. Depinde spre exemplu de lungimea unghiilor. La cele lungi este recomandat un gel dens care nu curge și nu implică mișcări rapide. Pentru unghii scurte sau medii pot fi folosite în schimb geluri de densitate medie.

O altă diferență constă în tehnica în sine. Va fi necesară construcția de unghie sau doar întreținerea acesteia? Și bineînțeles, în completare, lampa UV este absolut necesară. Polimerizarea diferă de la gel la gel.

Produse profesionale la care veți găsi și detalii despre cum să fie utilizate regăsiți la noliashop.ro. Pentru comenzi luați contact cu echipa, aici: 004 0753 504 472, orders@noliashop.com.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă