Garsoniere de închiriat în Brașov – În ce cartier merită să te muți

Cei care caută garsoniere de închiriat în Brașov nu sunt doar turiștii. Dimpotrivă, sunt mulți aceia care aleg să locuiască în frumosul oraș de la Poalele Tâmpei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.10.2020 - 11:13

Să cauți și, mai ales, să găsești garsoniere de închiriat în Brașov pe termen lung este cumva dificil. Căci acestea sunt primele în lista opțiunilor datorită costurilor mai mici la întreținere. Sau cei care dețin astfel de proprietăți preferă să le închirieze în regim hotelier. Totuși, există și garsoniere de închiriat în Brașov în zone destul de bune și spre beneficiul chiriașului.

Alege-ți zona preferată cu garsoniere de închiriat în Brașov

Oraș în continuă dezvoltare, Brașovul se numără printre principalele atracții turistice ale românilor dar și ale celor din străinătate care vin să ne viziteze țara. Totuși, fiind și centru industrial și universitar, cererea pentru apartamente și garsoniere de închiriat în Brașov este foarte mare. Iar pentru viitorii chiriași este dificil să-și aleagă zona în care vor locui, nefiind familiarizați cu orașul. În general, ca să fii scutit de probleme majore, indicat este să te muți în centrul orașului. Doar că, în oricare colț al lumii, centrul reprezintă și cea mai scumpă zonă, și mai încărcată în restricții.

Unde să stai să-ți fie bine

Centrul Istoric al Brașovului este fascinant. Dacă nu te deranjează să te întâlnești cu turiști la tot pasul, aceasta ar fi zona ideală de locuit. Aici nu duci lipsă de distracție, nu ai cum să te plictisești. În plus, ai acces facil în oricare alt punct al orașului. Găsești garsoniere de închiriat în Brașov în centru la prețuri pentru toate buzunarele. Și Centrul Civic, situat în imediata vecinătate a celui istoric, merită luat în considerare. Este un cartier verde cu multe parcuri, restaurante și cluburi. Cartierul Răcădău, din sudul Brașovului, este considerat de lux. Este amplasat într-o zonă plină de verdeață, fiind recunoscut ca unul dintre cartierele cu cel mai curat aer din România. Dacă îți place liniștea, aici este locul ideal să te muți. Dacă ești pasionat de sport, în cartierul Tractorul îți poți petrece timpul liber la Patinoarul Olimpic sau susținând echipa locală de fotbal. Este un cartier tineresc, cu prețuri accesibile. Dacă vrei să locuiești într-un mediu rustic, cartierul Șcheii, zonă cu multe case și străduțe pietruite, poate fi o alegere inspirată.

Comentarii