15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleGarderoba capsula de iarna: Cum sa arati WOW, folosind cateva elemente si...

Garderoba capsula de iarna: Cum sa arati WOW, folosind cateva elemente si bani putini!

Garderoba capsula de iarna: Cum sa arati WOW, folosind cateva elemente si bani putini!

 

In prezent, in randul tinerilor si tinerelor ce reprezinta o voce destul de pregnanta in mediul online este din ce in ce mai vehiculat conceptul de „garderoba capsula” , ceea ce inglobeaza acele cateva piese considerate de baza ale garderobei unei persoane. Mai mai decat atat, acest termen si concept doreste sa sublinieze ideea ca nu iti trebuie neaparat un numar impresionant de piese vestimentare, ci doar cateva ce, alese intr-un mod inteligent, se potrivesc intr-o multime de combinatii stilistice, rezultand tinute spectaculoase.

Iata care sunt cele mai importante piese vestimentare pe care ar trebui sa le contina o garderoba capsula a unei femei!

1.      Din sectiunea de incaltaminte

In sezonul rece incaltamintea este foarte importanta pentru a iti oferi confortul termin de care ai nevoie si stabilitatea ideala pentru a face fata conditiilor meteo. Daca vrei sa iti alcatuiesti garderoba capsula, cel mai bine ar fi sa incepi de la incaltamine pentru ca, de altfel, majoritatea outfiturilor tale ar trebui compuse in aceasta maniera. Iata, asadar ce nu trebuie sa iti lipseasca sezonul acesta:

  • O pereche de bocanci – sunt practici, se potrivesc intr-o multime de combinatii, fie casual, fie smart-business sau pot da un aer chic oricarei tinute. In plus, ofera un confort termic ideal in acest anotimp, fiind si extrem de comozi.
  • O pereche de cizme inalte – pentru acele evenimente speciale sau pentru ocaziile in care este necesar sa ai o aparitie eleganta, aceste incaltari se preteaza de minune. Nu uita insa sa alegi un  material rezistent si care se intretine destul de usor, precum pielea naturala si o culoare sau un model destul de simplu, pentru a se potrivi cu diverse alte texturi si combinatii cromatice.
  • O pereche de UGG-uri ( daca iti plac aceste incatari) – sunt extem de calduroase, practice si versatile. Cu atat mai mult cu cat indragesti acest tip de incaltaminte, nu ar trebui sa lipseasca din colectia ta iarna aceasta.
  • O pereche de botine – ideale pentru atunci cand vremea este mai blanda si temperaturile usor mai ridicate.

Daca nu ai inca unul dintre aceste modele, pe Modlet.ro gasesti orice produs ai nevoie, la preturi exceptionale pentru a iti intregi colectia si a pasi increzatoare in aceasta iarna.

 

2.      Din sfera hainelor

Lucrurile se complica atunci cand vine vorba de selectionarea unei anumite categorii de articole vestimentare sau a unui numar destul de restrans. Specialistii recomanda sa iti alegi cele mai purtate haine din ultima perioada, insa sa nu exagerezi cu numarul acestora. Iata care sunt cele mai inspirate alegeri!

  • Un trench, o geaca groasa (de tipul parka) si o haina de blana (daca esti adepta acestui stil vestimentar) – aceste trei articole exterioare iti vor fi suficiente pentru a infrunta iarna grea si in plus, varietatea alegerilor vor face ca aceste piese sa se potriveasca cu diverse stiluri vestimentare.
  • Cateva pulovere – sunt ideale pentru sezonul rece. Nu uita insa, sa le alegi pe cele care ti se potrivesc si care sunt din materiale de calitate, precum casmirul si lana, intrucat acestea vor fi mult mai calduroase. In ceea ce priveste selectia cromatica, ar trebui sa alegi culorile si nuantele care se potrivesc cu restul hainelor, precum negru, alb, visiniu sau albastru inchis. Poti alege un pulovar intr-o culoare mai extravaganta, daca consideri ca este necesar.
  • Cateva perechi de pantaloni (jeans) si colanti – ideali in acest anotimp.
  • Fuste si rochii din tricot – mai ales daca esti o persoana careia ii plac tinutele feminine, garderoba ta capsula ar trebui sa contina aceste piese vestimentare. In plus vor fi perfecte pentru evenimentele si cinele din familie cu ocazia sarbatorilor de iarna.
  • Cateva body-uri – constituie un prim strat excelent si te protezaja impotriva vantului si a temperaturilor scazute.
  • O camasa alba
  • 2-3 malete

3.      Din sfera accesoriilor

Cate accesorii ai in colectia ta si de fiecare data raman la locul lor, in cutia cu bijuterii, pentru ca niciodata nu le gasesti intrebuintare? Ei bine, acum este momentul sa le pui in evidenta!

  • Brose – sunt unele dintre cele mai frumoase accesorii pe care le poti purta in sezonul rece, intrucat ofera o tusa personala si interesanta oricarui outfit.
  • 2-3 coliere diferite ca materiale si lungine.
  • Fular, esarfe sau saluri – cel putin cate un exemplar din fiecare categorie. Incearca sa variezi prin diversitatea culorilor, a materialelor si a modelelor.
  • O poseta incapatoare, o geanta clutch si un rucsac – pentru diferite ocazii si contexte.

Acestea sunt cele mai importante obiecte vestimentare si accesorii ce ar trebui sa se regaseasca in garderoba ta capsula din sezonul rece. Incearca sa variezi combinatiile pentru a obtine tinute cat mai diversificate, iar in acest fel nu vei mai fi tentata sa cheltui mai multi bani decat este necesar pe haine.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă