29.3 C
București
joi, 16 septembrie 2021

GALERIE FOTO. Melissa Satta nu mai este dependentă de sex

Melissa Satta, soția excentricului fotbalist ganez Kevin Prince Boateng, a vorbit fără perdea despre viața sa intimă. Într-un recent interviu acordat presei din Italia, frumoasa prezentatoare TV a dorit să clarifice o declarație controversată pe care a făcut-o în 2012, pe vremea când Boateng evolua pentru AC Milan.

Acum opt ani de zile, Melissa uimea pe toată lumea când dezvăluia că ea și Kevin fac sex și de 10 ori pe zi. „El se accidentează mereu pentru că facem prea mult sex. O facem cam de 10 ori pe zi”, erau cuvintele care declanșau un imens scandal în „Cizmă”.

Devenită celebră în urma unei relații cu fosta mare glorie a fotbalului italian Christian Vieri, Melissa Satta a dorit să revină cu precizări asupra dezvăluirilor făcute în 2012: „În fotbal, trebuie să ai grijă ce spui, mai ales când vine vorba despre sex. Dacă fac sex de 10 ori pe zi, asta nu mă face o nimfomană”. Semn că a învâțat ceva din experiența neplăcută, ea i-a asigurat pe fanii lui Besiktas, acolo unde Boateng este legitimat în acest moment, că soțul său nu mai este în pericol de accidentare. „Nu mai suntem dependenți de sex, gata”, a fost modul în care diva în vârstă de 34 de ani a încheiat interviul.

Melissa și Kevin au împreună un băiat de 6 ani, Maddox, iar italianca a dezvăluit că este din nou gravidă.

Ultima oră
Pe aceeași temă