GALERIE FOTO. Karolina, fericită că Bundesliga se reia în weekend

După două luni de pauză, Germania își reia campionatul de fotbal în acest weekend, fapt pentru care Karolina Bojar este în culmea fericirii.

Share

Rl online 0 comentarii

14.05.2020 - 21:51

Cu toate că fizicul impresionant ar fi recomandat-o pentru o carieră în modelling, poloneza Karolina Bojar și-a făcut deja un nume în fotbal din țara natală. La numai 22 de ani, șatena cu forme demențiale a absolvit cursurile de arbitraj și oficiază atât ca tușier, cât și ca arbitru central la partide din ligile inferioare din Polonia.

Desemnată de cotidianul britanic „The Sun”, în 2018, drept cel mai sexy arbitru din lume, poloneza face furori pe Instagram, acolo unde are aproape 170.000 de urmăritori, și recunoaște că imaginea a ajutat-o în anumite momente. „În timpul partidelor, sunt diferite situații care pot genera comportament agresiv din partea jucătorilor. Cred că faptul că sunt drăguță mă ajută, fotbaliștii sunt mai cuminți”, glumește Karolina, care în paralel practică și atletismul.

Aceasta spune că pasiunea pentru fotbal a moștenit-o de la bunicul său, care a fost arbitru divizionar, și, cu toate că îi merge de minune pe teren, și-ar dori ca după ce va renunța la meciuri să urmeze o carieră juridică, fiind studentă la o prestigioasă facultate de drept din Cracovia.

Fană declarată a nemților de la Borussia Dortmund, Karolina este foarte entuziasmată pentru că în acest weekend va avea oportunitatea să își urmărească favoriții la TV după mai bine de două luni de pauză. Bundesliga este primul campionat de top din Europa care își reia activitatea, iar prima etapă programează derby-ul Borussia Dortmund - Schalke 04. Echipa antrenată de Lucien Favre este pe locul 2 în clasament, la patru puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Ca orice arbitru cu perspective, frumoasa poloneză visează ca într-o bună zi să oficieze un meci din Champions League și, de ce nu, una dintre echipe să fie Dortmund.

Comentarii